Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 20 juni 2010

Lördag

Av Daniel - 20 juni 2010 00:00

Dagen blev ganska bra dag till slut efter en seg start med massa tröttsamt prat fram och tillbaka om vårt vatten och brunnar hit och dit och tjaffsande grannar.

Såg en hel del av bröllopet, grillade och under kvällen åkte vi in till Lappens och åt glass. Tog sen en sväng och tittade på sjöar. Avslutade åkandet med en till sväng till Lappens för kvälsmat, korv och pommes.

Galet hur mycket mat man får på Lappens. Har sagt de förut och kommer nog säga de igen. Glassen var nog den största mjukglass ja ätit. Orkade bara halva. Fick lägga den ner i en plastform efter 5min så den inte skulle välta. Gott var de. Nattis fick åka med och var jätteglad över att få smaka lite. Lika roligt tyckte hon inte att de var att åka på en massa guppiga grusvägar i skogen för att titta på fina sjöar.

Verkar finnas hur många fina ställen som helst här uppe. Slutar aldrig att imponeras över hur fina platser man hittar.

Letade efter en sjö när Thomas och Robban var här. Vi var ute och fiskade och skulle kolla in Myggtjärn men körde fel. Ikväll tog ja ett foto där som bevis för att ja hittade rätt den här gången.

I morgon jobbar Erika igen. Vet inte riktigt vad ja ska hitta på. Tror de blir lite Lost och kanske någon film.

Nu blir de ut med hundarna och sen sängen.

Go natt!


En halvdålig bild på en fin plats vid sjön Myggtjärn

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se