Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 21 juni 2010

Pengarna rullar

Av Daniel - 21 juni 2010 14:32

Vaknad första gången vid 7 i morse när grannen började borra efter vatten. Vid 9 kom bonden och började klippa gräs på åkern så då var det dags att kliva upp. Var sovmorgon idag men de är inte lätt att sova när det bankar och låter en massa.

Är ganska fint väder idag. Solen skiner och de är runt 22 grader. (bara för de gick solen i moln nu) Hoppas på att få sola lite senare. Längtar verkligen efter den riktiga sommarvärmen så man får några dagar att bara ligga ute och steka i solen

Har varit ute en stund och lekt lite med hundarna. Pratade lite med ena grannen också och försöker mjuka upp han lite efter allt tjaffs om vattnet hit och dit. Känns som de börjar bli ok med honom igen men surheten mot andra grannen verkar sitta djupt. Men de är kanske så man blir när man blir gammal.

Nu ska ja sätta mig och greja med räkningar. Inte kul direkt. Pengarna rullar väl som vanligt...

Senare ska jag laga kyklinggryta och så ska jag ev installera Windows 7 på datorn. Men men. Nu är det dags att plocka fram ekonomihjärnan   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards