Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 29 juni 2010

SVT vill förändra

Av Daniel - 29 juni 2010 09:45

Allsång på Skansen.

För mig är det sommar-tv helt klart.

Det är inget program ja slaviskt följer men är jag hemma när de går brukar tvn få stå på. Allsång på Skansen är liksom ett program som är lagom trevligt att halvtitta på. Vissa avsnitt mer och andra mindre, beroende på gäster osv.

Ikväll är det säsongspremiär och som vanligt pratas de om hur länge Anders Lundin ska vara kvar som programledare. Tycker han blivit bättre och bättre och är det något som skulle få mig att inte titta är det Håkan Hellström som programledare.

För de första är han för mycket "damp" för att man ska orka se han i mer än 2 min. Sen skulle de ju vara lite konstigt att ha en supergöteborgare som leder nåt som är så "stockholmigt". Nej. Ja klarar inte av Hellström. Andra ja inte heller skulle greja är Lotta Engberg (tur att hon har ett eget program), Shirley Clamp (hon skulle vejla sig igenom hela programmet) och Ernst Kirchsteiger (han är bara för slemig med sitt prat om hur fantastiskt all ser ut, luktar och smakar hela tiden).

I kvällens program gästar bla The Ark, Anna Bergendahl, Robert Broberg och Carola.


I tv-programmet Så ska de låta vill man kvotera. Pianisterna ska bytas ut till kvinnliga pianister.

Asså seriöst. Lägg ner skiten i stället.

Programmet blev värdelöst när man fick veta att allt är uppgjort redan innan de spelas in.

Kul att sitta och titta på några som låssas fundera fram nåt som de redan vet.

Peter Settman är väl de enda som håller programmet levande fortfarande (om man frågar mig).


Ingen Håkan Hellström på tv tack!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se