Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 30 juni 2010

Seg dag

Av Daniel - 30 juni 2010 14:36

Usch vad seg jag är idag.

Vaknade strax före 7 av två jobbiga terroristflugor och strax efter var de dags att gå upp för att köra Erika till bussen *gäsp*

Idag har jag setat och mailat en del och skrivit en sammanställning för avstängning av spelare som ja just skickat vidare till förbundet. Skönt att inte behöva fixa nåt mer med de nu. Nu återstår bara att se vad han får för avstängning.

Hade planer på att diska idag också men allt har tagit mycket längre tid än ja tänkt och nu känns de som ja behöver mat.

Hundarna har tråkigt idag. De regnar till och från ute så dom ligger mest i sin dubbelsäng och väntar på bättre tider.


Gizmo och Nattis i sin dubbelsäng

 
 
http://evavilleva.bloggplatsen.se/

http://evavilleva.bloggplatsen.se/

1 juli 2010 00:30

Vilka mysisar du har där i dubbelsängen ;)

http://evavilleva.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Rebecca

4 juli 2010 19:40

De ser ut att trivas ihop.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se