Fuck the past - Kiss the future

Alla inlägg under juni 2010

Av Daniel - 17 juni 2010 10:45

2 dagar och 5 timmar kvar till de stora bröllopet.
Kronprinsessan Victoria gifter sig med Boxer-Robert.

Självklart måste man ju kolla lite på tv ifrån allt. Är lite besviken att ja inte blev bjuden men de skulle varit jobbigt att köpa kläder osv i alla fall, och vad ska man ge i present liksom och så ska man ha nåt att prata om på festen. Inte för att ja brukar ha problem att prata men ändå :)

Är tydligen ett massivt säkerhetspådrag kring allt. Inte så konstig då de säkert finns knäppskallar som vill förstöra.
Mins när Victoria var på besök och spelade innebandy med oss. Bara då var de Säpogubbar lite överallt som tittade fram, även om Tarras var den som verkade vara den största hövdingen i allt.

Då var det en journalist och fotograf som hamnade i trubbel (som senare bla blev en bild som blev prisbelönt) men nu ska de vara över 2000 journalister från 32 länder.

Kan nog bli ett halvstort bröllop de där.


Robert och Daniel

Av Daniel - 17 juni 2010 10:45

Solen skiner i dag också. Härligt.
Planen är att sola lite idag. Myggen och att inte kunna duscha eger blir ett problem, men de får lösa sig.

Annars händer nog inte så mycket idag tror ja. VM på tv, sista avsnittet av Köping hillbillies (SVT2 kl. 21.30) och kanske ett varv med dammsugaren. De blir min dag. Nu är det dags att utfodra djuren innan dom äter upp mig. Sitter och stirrar på mig med hungrig blick   


 

Av Daniel - 16 juni 2010 17:45

Nu är gräset klippt. Gick ganska smidigt idag. Jobbigt bara att man inte kunna stanna utan att ätas upp av myggen. Är soligt och fint väder så hundarna är ute och myser.

Tittar på Spanien - Schweiz. Som de ser ut just nu kan de bli en skräll. Schweiz leder med 0-1 och hade nyligen en i stolpen. Glad att ja inte spelat på den matchen.

Jobbigt att ha tvn i ryggen när man sitter vid datorn. Tror ja får sätta mig i soffan och titta på slutet av matchen... skriver mer sen.


EDIT: Galet! Schweiz vinner mot Spanien! Snacka om skräll.


Hundarna myser i de nyklippta gräset

 

Nattis

Av Daniel - 16 juni 2010 14:20

Det är inte torsdag förns i morgon men dagens lunch fick bli ärtsoppa. Tror inte ja får några pannkakor till om ja väntar en dag så denna delikata måltid fick bli idag i stället. Delikat... nja. Dumt att överdriva. De var faktiskt ingen höjdare alls men de var enkelt att värma i micron så de fick funka.

Har spelat lite NHL-hockey online på PS3 mot min kusin Micke. Var ingen bra dag idag så ja håller kvar matchen från igår i huvudet i stället då ja vann med 5-0.

Nu är det dags att gå ut och ta hand om gräset. Någon som vill hjälpa till?


Dagens lunch

 

Nattis tittar när husse spelar tv-spel

Av Daniel - 16 juni 2010 12:15

Rösta på Sossarna så kanske vi får denna pålitliga kvinna som stadsminister. Skulle kännas tryggt... hmm.

Här har vi Mona Sahlin! 


Så undrar folk varför Socialdemokraterna tappar röster...

Av Daniel - 16 juni 2010 11:15

Solen skiner!

Frukosten är avklarad (dillchips och Cola) och det ser ut att kunna bli en riktigt fin dag idag. 17 grader ute i skuggan. 10 grader till hade inte skadat men man får vara glad att de inte regnar eller blåser storm.

Funderar på att klippa gräset idag. Erika jobbar till 20 så jag och vovvarna är ensamma hela dagen. Haha, hemma-man som man är så blir de väl att hänga tvätt, dammsuga osv idag, bäst att göra sina arbetsuppgifter :) Gräset är de som tar emot mest just nu men som verkligen behöver fixas. Annars idag blir de väl lite fotboll på tv och en sväng till föräldrarna för att duscha ikväll. Hoppas de blir ordning på vårt vatten snart.

Hade tänkt raka skallen någon dag också. Brukar göra de en gång per år ungefär. Men när man inte kan duscha bort allt hår efteråt känns de inte så lockande. Får se ut som grottloffe ett tag till...


Jag utan hår (juni 08)



Av Daniel - 16 juni 2010 00:30

Så var den här dagen också slut (10min in på nästa till och med).

Dagarna går verkligen fort just nu av någon anledning. Känns lite jobbigt, presic som om sommaren plöttsligt ska ta slut innan man märkt att den börjat. Vädret har inte varit så bra ännu och vintern var verkligen för lååång. Men juni är ju inte ens slut så sommaren har väl knappt börjat igentligen.


Var till mamma och pappa en sväng i kväll efter att ja plockat upp Erika från stationen. Vi behövde vatten så alla deras tomflaskor åkte med hem till oss. Blev lite fika också när vi ändå var där. Imorgon kväll ska vi dit och låna duschen också.

Pratade med grannen tidigare idag och de lät inte så bra. Vi hade hoppats på att de "bara" var vattenpumpen men han trodde att de kunde vara väldigt mycket värre. Tror inte ja förstod allt men ev kunde de vara nåt med en brunn som ska sitta ihop på nåt sätt och den ligger ute på en åker en bit bort. Tydligen har vi inget servitut där så han trodde inte att bonden skulle låta oss greja med den brunnen. Ja är inte så insatt men på nåt sätt ska de väl lösa sig.


VM Bomben gick åt skogen igen. Inte många resultat som går min väg så här långt. 1-1 verkar vara de resultat man skulle satt på en massa matcher.

Är väl igentligen bara Tyskland som hållt vad man förväntat sig så här långt. Men VM har ju bara börjat.


Nu är det dags för sängen. Blir lite jodgubbar och glass till SVT Play innan ögonlocken säger god natt.
Säger adjö med ett favoritklipp från Youtube. Så bra!


Paris Hilton gästar David Letterman

Av Daniel - 15 juni 2010 10:20

Har funderat en längre tid på hur ja ska göra med landslaget och idag tackade jag nej. Det ska vara ett läger i Göteborg nu i juni och sen en 5-nationsturnering i Tjeckien i juli. Tankarna har gått mycket fram och tillbaka men ändå känns mitt beslut rätt. Flera omständigheter gör att de inte känns helt hundra och kan ja inte köra fullt så vill ja hellre stå över. Samtidigt är de så klart lite vemodigt. Landslag är inget man igentligen säger nej till, men nu är det som de är.

Hoppas få chansen igen senare.


  

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards