Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 1 juli 2010

Södertälje är fantastiskt

Av Daniel - 1 juli 2010 12:45

Har i många år sagt att Södertälje som stad är på väg att rasa. Gång på gång händer saker som folk inte kan förstå. Bränder, våltäkter och mord.

Igår stod de i tidningarna att en 7 årig flicka blivit våldtagen på toaletten inne på Stadsbiblioteket. Mamman hade lämnat flickan för en kort stund då en okänd man lurat in flickan på toaletten. Sjukt!

I natt har de varit vilda westrn i Ronna.

2 personen har skjutits till döds och en har skadats.

En av de döda ska vara Eddie Moussa, fotbolllspelare i Assyriska.

Skottlossningen ska ha varit på en spelklubb, Oasen.

Om polisen vet att de bedrivs spelklubb, varför stoppar man då inte de? Är ju knappast Svenska spel som bedriver verksammheten.

Ännu så länge vet man ju inte mycket om det som hänt men ingen på den klubben lär ju varit där för att spela patiens direkt.

Södertälje går bara mer och mer utför och varje gång något händer heter de att det inte är värre än i någon annan stad och ursäkterna är många.

Hovsjö, Ronna och Geneta är stadsdelar som haft dåligt rykte i säkert 20-25 år och de blir knappast bättre.

Politikerna sitter med armarna i kors och stans olika "invandrarkyrkor" och föreningar vill sköta sig själva bakom stängda dörrar. Polisen försöker göra sitt arbete men har inte resurser och jobbar i uppförsbacke.

Södertäje som en gång var en väldigt fin och trevlig stad är inte lika fantastisk längre.

Jag lämnade stan för 4 år sen och fler och fler väljer att göra samma sak... konstigt!??


Södertälje blöder

 
ANNONS
 
Ingen bild

sabri

1 juli 2010 17:47

du måste förstå en sak mannen,,

du skriver "Om polisen vet att de bedrivs spelklubb, varför stoppar man då inte de?"

jag kan säga dig så här....framför mina ögon har jag sett 2 polismän bakom ronna centrum bli mutade med 80 000 kronor. detta frågade jag "kompisar", liksom vad e detta. de ba polismännen får löner på ca 500 000 kronor per månad på att ej störa de kriminellas "ordning" i ronna centrum....om de betalar ut 500 000/månad till korrupta poliser,,,, hur mycket omsätter de då för i helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

det pågår narkotikaförsäljning, de säljer prosituerade , de säljer alkohol , det bedrivs en riktig restaurang i dessa klubbar som inte ens pizzerian runt hörnet kan konkurrera med prismässigt!

det roligaste av allt, det lånas ut pengar till ockerräntor....låt säga att du lånar 100 000 kronor, då är det 15-20 000 kronor i månaden enbart i ränta!

kan du ej betala så kommer dessa lånehajar och slår sönder en. kan man ändå ej betala har dom speciella FÄNGELSER i dessa lokaler, där får man vara tills någon släkting betalar ens skulder!!!!!!!!!!!!!!

 
Ingen bild

kevin

1 juli 2010 20:50

Jag håller med dig folk börjar tröttna på det som händer inom södertälje

 
Enander

Enander

2 juli 2010 10:03

Tack så mkt, det va hon verkligen!!

http://enaander.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Maria

2 juli 2010 21:55

Hej Daniel =)
Håller fullständigt med dig om det du skriver, det var av den anledningen som vi tog vårt pick & pack & flyttade. Vi vill inte att våra barn ska växa upp där. Det är synd på en så fin stad, jag trivdes med att växa upp på löparvägen, som ändå tillhör Geneta, det var väldigt lungt & trivsamt där då, & jag bär med mig fina minnen från min uppväxt där ifrån. Ha det gott vännen / Maria

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se