Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 10 juli 2010

Bredbandstelefoni

Av Daniel - 10 juli 2010 10:52

   Vaknade med tuppen, vid 7 och segade mig upp för att köra Erika till bussen.

Var riktigt trögt i morse. Var ett par mygg som varit i mitt öra i natt och hållt mig vaken. Var väldigt trött under hela dagen igår men när man väl skulle sova var de inte samma trötthet.

Nu på morgonen har ja varit till "posten" och hämtat ut paket ifrån Telia. Tanken är att de ska bli bredbandstelefoni här hemma idag. Använder typ aldrig hemtelefonen och ringer gör den nästan aldrig heller så tanken är att få ner månadskostnaden med detta. Känns som man ändå vill ha en hemtelefon. Ska man ringa myndigheter osv så drar pengarna snabbt iväg med mobil och sen blir de ju lite billigare för de få som faktiskt ringer hit också, typ mamma.

Får se om allt kommer att funka som det ska. Risken finns väl att man blir helt utan både hemtelefon och bredband men håll tummarna. Hoppas också att routern man fått inte är skräp. Är ju skönt att ha tv-spel och dator trådlöst och så vill vi ha de även i fortsättningen...


Thomson TG784

 
 
Ingen bild

Henrik

10 juli 2010 20:52

Hemtelefon? Jag säger bara Skype! Rockar fett...
Trots att min mick just nu vägrar fungera med Skype...just Skype, endast. Allt annat fungerar med micken.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards