Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 15 juli 2010

Köpt sex eller inte

Av Daniel - 15 juli 2010 11:15

Börjar man inte bli liiiite trött på den här Littoringrejen. Seriöst. Vad är det media vill igentligen, påverka utgången i valet?

Är inte speciellt insatt i allt som skrivits och tycker inte heller att ja behöver vara det. De här kommer inte påverka mitt röstande i september de minsta. Tyvärr finns de nog de svenskar som inte är lika snabba i skallen och rycks med i de som Aftonbladet & co vill.

Så här tänker jag.

Har killen köpt sex? Vem vet. Hur de än ligger till så har ju ingen kommit till skada (förns nu). Tjejen ville tjäna pengar och gjorde det. Hennes eget val!

Visst, de är olagligt att köpa sex i sverige. Har han då gjort de så ska han ju ha ett straff för de, men hur många andra har inte köpt sex utan att någon lyft på ögonbrynen!?

Varför väljer tjejen att komma ut med detta nu? Varför lägger Aftonbladet ut de?

Svaret är enkelt: Det är val om 2 månader!!!

Frågan är om de inte är Mona & co som ligger bakom allt. Tjejen ville tjäna pengar och gör de med största säkerhet de just nu också, genom de som betalar henne för att stå som "offer".

Varför hänger hon inte ut de andra som köpt sex av henne, och varför ska allt detta upp just nu när de ska ha hänt 2006? Svaret är det samma: Det är val om 2 månader!!!

På alla bilder ser man Littorin som helt sänkt och riktigt sliten och konstigt är ju inte de. Killen har problem med familjen och media kör på som aldrig förr.

Fatta att man kan gotta sig i andras olycka på de här sättet. Blir förbannad över hur skitigt och lågt de är.

Tyvärr tror ja valet kommer bli jämnare nu än vad de skulle ha blivit. Folk ser inte till politiken utan röstar efter person och de som media lägger fram. Monas bakrund är som helt bortglömd just nu.

Tragiskt att svensk politik ska vara smutskastning och inte de politiska frågorna de igentligen handlar om, och svensk media älskar att de börjar bli större och kan vara med och styra. Om de är Melodifestival, riksdagsval eller något annat spelar igen roll, man väljer vem man ska sparka på för att de andra ska lyftas upp.

Brukar läsa Aftonbladet och även länka ifrån dom men funderar ärligt på att bojkotta skiten. Har länge tyckt att tidningen mer blivit en skvallertidning som skriver mer om andras olycka, viktnedgång och hubbabubba-kändisars bloggar och när man nu ser så klart var tidningen väljer för politisk sida blir allt ännu enklare...

Blir förbannad och får svårt att skriva allt ja tänker om detta så ja stannar här, för nu.

Kolla gärna in denna blogg och läs fler kloka ord.

http://larsfalun.wordpress.com/



"Vi är många som känner oss svikna", säger Sahlin medans hon sitter och njuter över att hennes kupp fungerat. Äckligt! Vad skulle hon känna sig sviken för? Att hon själv inte fick 2000kr och lite sex?

 
 
Hanna

Hanna

15 juli 2010 21:51

Hej! Min kommentar har egentligen inte med detta inlägg att göra, även om jag läste det och tyckte att du hade väldigt bra åsikter!

Ville bara tacka för att du kommenterade mitt inlägg om val av mobil innan ikväll. Har redan köpt nu och det blev en svart ;) Den lite enklare av mina två alternativ men jag är jättenöjd :) Har läst om din Galaxy S också och den verkar riktigt bra och har fått positiv kritik. För min del fick väl plånboken styra lite den här gången och jag kände att jag inte behövde de allra senaste funktionerna. Men kan förstå om du är belåten med den! Roligt att du kommenterade - alltid lika kul när någon skriver ett par rader, särskilt någon man inte känner. Ha det gott :)

http://hannaslillakrypin.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards