Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

Seg

Av Daniel - 31 juli 2010 13:00

Lördag idag va? Känns som man inte har koll på dagarna just nu.

Har varit lite mycket senaste tiden med flytt och besök mm.

Datorn har knappt varit igång de senaste dagarna.

Erikas mamma var på besök och åkte hem igår. Även pappa & co var på snabbvisit i torsdags. Roligt att dom varit här och sett hur vi bor.

Var en sväng och hälsade på mina föräldrar igår också.

Idag jobbar Erika igen.

Missade hennes buss i morse så ja fick köra till Borlänge. Ja hade sett fel tid så vi kom 5min för sent. Segt med buss och tåg här på helgerna. Idag slutar hon 16 men får vänta tills 17.53 innan tåget går, 18.30 är hon i Hedemora   

Vi skulle ha varit på kalas hos brorsan & co idag. Brorsans ena "plastdotter" fyller 20. Men ja är sjukt trött och när Erika jobbar så väljer vi att åka dit en annan dag och hälsa på.

Min plan för dagen är att fixa lite mat och sen lägga mig på soffan och kolla på min nya U2 dvd och sen spela tv-spel.

Har rakat skallen idag igen (råkade bli väldigt kort) och strax ska hundarna få mat och komma ut.

Vädret är igen höjdare. Men man har förstått att många har de värre just nu. Här är de mest mulet och småregnar då och då men på andra platser är de översvämningar så man ska kanske inte klaga.

De som gnällde över sol och värme kan ju vara nöjda nu när solen är borta. Styk skulle ni ha hahaha  

Jaja, dags att få nåt gjort...Erika med sin mamma

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards