Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2010

Dags att gå på is

Av Daniel - 2 augusti 2010 17:55

De enda positiva med höst och vinter är väl hockeyn.

Idag går SSK på is och de hade varit roligt att vara där.

Förr var de nästan tradition att sitta och huttra i t-shirt och vem som var vem av de nya spelarna.
SSK har gått trögt (minst sagt) i många många år men kan dom kanske vara på gång snart!?

Visionen föreningen har låter i alla fall bra, men de är långt kvar tills de blir bra resultat och som SSKare vågar man aldrig tro nåt. Ofta sittar man där med magont och hjärtklappning framåt våren och följer Kvalserien.

En av de få grejer ja faktiskt saknar med att inte bo kvar i Södertälje är i alla fall hockeyn. Hur dåliga dom än var satt man alltid på samma plats vid varje hemma match. Hjärtat kommer alltid så för SSK, om dom så skulle spela i Korpen. Den dagen dom tar SM-guld igen (man måste ju tro att dom gör de) kommer man vara på varje finalmatch och skrika sig hes följt av ett grymt röj under segerfesten.

Man kan ju hoppas på slutspel redan till nästa säsong. Hoppas dom slipper Kvalserien och kan börja klättra uppåt mot toppen.

Nu känns de faktiskt som man kan börja räkna ner infår premiärmatchen, och förmodligen åker ja ner till Templet för att vara där då.
SLÄPP PUCKEN!

HEJA HEJA SSK!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se