Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2010

Möte

Av Daniel - 12 augusti 2010 12:42

Har setat och gjort aktivitetslistor (närvarokort) för innabandyn ett par timmar. Alltid lika kul...not. Att ja alltid ska vara ute i sista stund och att de inte går att ha koll på riktigt. Nä nästa säsong får de bli ändring.

Ska på möte kl.14 idag med IBF Faluns nya klubbdirektör. Ska bli intressant. Är dags att börja styra upp för en ny säsong.
Blev possitivt överraskad då han ringde mig för att få till ett möte. Har varit lite svårt med kontakten tidigare med styrelse osv även om den senaste säsongen har fungerat lite bättre.

Senare ska ja träffa brorsan. Han har köpt ny bil så de kan vara kul och se om de är nåt bra. En V70 AWD. Måste få till ett litet race också så ja vet att min bil fortfarande går bättre   tror den skulle ha ganska stor motor...

Ska leta annonser till pappa också. Han ska köpa en ny vedpanna. Ska försöka hitta nåt begagnat och förhoppningen är att även hitta nåt för pellets så dom slipper elda hela tiden.

Dags att börja göra sig i ordning kanske...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se