Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2010

Börjar bli höst

Av Daniel - 28 augusti 2010 12:32

Solen skiner idag men de börjar ändå kännas som höst ute. 15 grader och man känner att luften är kall.

Har även haft lite småkyligt inne och har eldat ett par gånger.

Möss har även fastnat i fällan och dom brukar bara vilja komma in när de är kallt.

Saknar redan värmen och tänk vad långt de är kvar till nästa sommar. Snö, slask, istid, skrapa bilrutor, brist på ved, hög elräkning osv. Brrr.

Vissa trottsar den kalla luften i alla fall. Såg en "kebabkille" utanför OK igår som stod i korta jeans, bar överkropp, flipflop och torkade sin kompis nytvättade bil i över en timme. Fick sån lust att åka förbi och ta en bild medans man ropade Vinka pajas! Man fick sig ett skratt i alla fall.

Känns som jag har en förkylning på gång. Har känt de i en dryg vecka nu men de bryter inte ut. Tror de är dags att köpa citroner och börja pressa igen.
Nehe. Om man skulle ta och elda lite kanske. 19 grader inne nu. Tänk när man hade 30 grader... blir mer och mer sugen på att bygga bastu...Bilden är lånad ifrån Google så inga djur kom till skada vid skrivandet av de här blogginlägget... bara strax innan.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se