Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2010

Ridning

Av Daniel - 31 augusti 2010 19:45

Så har man tömt bankkontot lite igen, på räkningar. Alltid lika kul.
Måste komma ihåg att spela på Lotto. Påminn mig!

När man vinnit de stora pengarna kan man ha alla räkningar på autogiro och slipper se skiten. Hur skönt vore inte de.

Erika är ute och rider.

Hon har ju hållt på en hel del med hästar tidigare, även jobbat med de både i Tyskland och på Irland.

Vi har pratat om att försöka hitta nåt ställe där hon kan komma igång och rida lite igen och ja snackade med en tjej som rider någon häst från granngården. Nu har Erika pratat med ägaren och vips så var de bara att komma och rida. Deras hästan har tydligen dragit in en hel del pengar (trav) så de verkar ju vara bra hästar.

Vad de är för sorts hästar lämnar ja till någon annan. Stora och bruna som ser fina ut där dom står i hagen, som dom brukar vara i mina ögon   

Just innan hon skulle iväg kom pappa Daniel igång och "föreläste" lite om säkerhet. Var inte meningen att bli jobbig men har man skydd så tycker ja att man ska använda dom. Vet allt för många som aldrig trott att olyckan skulle drabba just dom, och att flyga av en häst flera meter upp i luften bör ju vara allt annat än bra.

Stackars dom som blir mina barn i framtiden. Dom kommer ha en pappa som bestämmer med järnhand haha.


Fångarna på fortet kör barn mot föräldrar ikväll.

När man hörde de förstod man direkt att Wahlgrens skulle vara med. Känns som mer regel än undantag. Om ungen ändå bara kunde växa upp så man fick lite skandaler också och inte bara alltid var så gullig med sin mamma i tv  

 
 
Erika

Erika

1 september 2010 00:15

Ja, stackars dina blivande barn. Men lyckost dina blivande barn att deras blivande mor kommer vara en riktig pärla ;) Men javisst, bestäm hur mycket du vill över dom. Men mig låter du va du din himla säkerhetspolis! morr... men om det är vad som krävs för att bibehålla husfriden så visst. Jag klär på mig den där nedrans västen då.
Du... puss! (det är ändå fint att du bryr dig)

http://www.metrobloggen.se/surpuppa

Daniel

1 september 2010 13:17

Du vet att de inte är någon ide att du säger emot för så kanske ja kedjar fast dig vid spisen... eller nja kankse inte spisen men sängen i alla fall :)
Ja tycker bara att de räcker med en invalid i familjen.

 
Ingen bild

Jenny

8 september 2010 21:42

bra inlägg man skall skydda sig man vet aldrig när olyckan är inne ja har vart med om ett antal olyckor vissa mer förstårliga och andra inte och man insåg att ibland behövs det så himla lite innan en stor olycka var framme så det är bra att du är "sträng" med skydd ja står på din sida:)

ha det bra

Daniel

9 september 2010 01:41

Kul att någon är på min sida.
:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se