Fuck the past - Kiss the future

Alla inlägg under augusti 2010

Av Daniel - 23 augusti 2010 17:24

Så var de dags att komma igång med träningen igen. Har verkligen inte blivit mycket träning under sommaren.
Ska bli riktigt kul att träna ikväll. Ska ju bli målvakt nu så de är lite nytt. Kommer kännas konstigt att inte spela ute.

Har fått lite hjälp att få fram kläder så ska kolla dom ikväll. Hoppas dom är bra.

Erika har kommit i städ och fixartagen idag. Blev lite förvånad men de är roligt. Har just skruvat bort fönsterbräda för att få skåp närmare fönster osv. Blev bra. Skrivarna har setat sen huset byggdes så dom satt ganska hårt.


Grymt fint väder idag. Tyvärr har man varit inne hela dagen. Borde klippt gräset men får bli att kämpa med de en annan dag. Hoppas regnet håller sig borta ett tag till.

Av Daniel - 22 augusti 2010 20:15

Söndagen rullar på och idag känns de som man gjort lite.

Gick upp vid 10. Kollade nätet och spöade sen kusin Micke i hockey online på PS3an. Alltid lika kul!

Blev sen att åka och äta.

Av någon anledning har de blivit färdiglagat flera gånger den här veckan. Gott, men lite slött. Vi ska handla någon dag så vi kan fixa lite mer mat hemma igen. Men de är skönt att någon gång får unna sig lite extra. Vi är ju inte ute och festar på helgerna direkt så om vi äter ute ibland så ska väl de vara ok, tycker alla förutom kontot...

Var sen ut i skogen med hundarna. Dom sprang fram och tillbaka och slet och drog i massa pinnar. Mysigt och se hur glada dom var.

Gizmo hade lite svårt att komma upp i bilen. Märks att han börjat bli gammal. Han fick liten anpassning med en pall så gick de bra att komma upp.

 
Både matte och hundarna letade pinnar
 
Gizmo fick lite hjälp att komma in i bilen

Har testat nya klotången också. Vilket skit de var!
Är så glad att ja inte betalade fullt pris på 600kr för den.

Sensorn gav rött lite när den ville, eller inte ville. Hade ja följt sensorn hade ja nog kunnat klippt av hela tassen. Kändes även plastig och billig.
De enda som var lite bra var att den var vass och gick att använda som en vanlig tång.

Betyg: 1 av 5.


Nu funkar vattnet igen. (hur många inlägg finns de inte här på bloggen om vårt vatten)

Meckade rören igår kväll och de som lagades höll tätt, men då skulle de så klart börja läcka längre upp i stället så ja fick plocka bort allt igen och laga de också. Sen pajade själva meckanismen till proppen som man har i när man fyller handfatet med vatten. Järnpinnen som ska peta upp proppen gick av. Allt på samma gång. Lite meck där också och nu kan man inte ha proppen i men vattnet rinner i alla fall ner och alla andra kopplingar verkar hålla tätt.

Dags för byte av handfat (också) tror ja...

Blev ett väldigt plockande in och ut skåpet varje gång ja skulle fixa nåt nytt. Har ju fått en del parfymer sista tiden (har 22st) så nu är de ganska fullt. När använder man så mycket parfym? Behöver inte lukta illa i alla fall och de är ju bra, om inte annat för de i min närhet.

Mitt badrumsskåp

Av Daniel - 21 augusti 2010 17:00

Så var vi utan vatten igen. Fast den här gången är de jag som fått stänga av på grund av ett atn t-koppling pajat under handfatet i badrummet. Började droppa för ett par dagar sen och så har de bara blivit mer och mer. När ja skulle testa att bara dra åt lite pajade den helt. Självklart han man sån flyt att de är lördag och klockan blivit för mycket så alla ställen att köpa ny på är stäng.

Väntar på att brorsan ska ringa. Ev har han någon liggandes. Bara hoppas.

Skulle just börja laga mat, men nu får de bli att åka iväg och äta, vilket ifs inte gör så mycket.


Sjuktandvården saknar tydligen mig igen. Fick ett brev med en tid igår. Dom skulle höra av sig efter jul... och de är de ju ifs nu.

Vet inte riktigt om ja vill dit igen... någon som vill byta?  


Har en del större funderingar just nu också... men de kan ja inte säga så mycket om just nu (så ja kunde låtit bli att säga nåt alls kanske hehe) men berättar mer när och om de blir nåt.

Är de någon som har lite pengar över och vill dela med sig så kan ja berätta snabbare   


Fick nya klotången igår. 4 dagar med posten från USA är ganska bra, antar ja. Berättar mer senare om den var bra, har inte hunnit testa den ännu. Gizmo och Nattis sprang i alla fall iväg när dom såg vad ja packade upp så vad dom tycker vet vi redan.


Såg klart Lost igår.

Vet inte riktigt vad ja tyckte om slutet mer än rörigt.

Första tanken var hur man förklarar för någon som själv inte sett de hur de slutade, en total omöjlighet.

Så alla som inte sett hela serien och undrar hur de slutade kan ja hälsa att ni har 6 säsonger att titta igenom så vet ni sen   

Av Daniel - 20 augusti 2010 10:00

Fredag idag.
Sjukt va fort tiden går.

Erika jobbar sin sista dag idag (om de inte blir nåt extra senare).

Ja gör inget speciellt. Funderar på att se klart Lost idag.

Väntar på mitt paket från Ebay. Undra hur lång tid de tar att skicka från USA, hmm.

Igår skördade vi lite tomater. Plantan har blivit hur hög som helst. Synd att ja inte äter tomater för dom såg lite goda ut, men mer till Erika.

Vinbären och krusbären har också varit ganska mycket.
Plommon verkar de knappt bli nåt alls iår men äpplen kommer ett gäng, om inte getingarna äter upp dom, såg nästan ut så. Men med 3 träd ska de kanske bli nåt över till oss också.

SSK spelade träningsmatch igår mot AIK. Torsk. Inte för att de spelar någon roll hur de går i träningsmatcherna men AIK vill man ju alltid vinna mot, och dom ska ju helt klart vara ett av lagen under oss i tabellen i höst.

Man kanske skulle ta nåt att äta. Har "fastat" sen i förgår då magen fick nåt knas. Satt på muggen halva natten till igår. Inte trevligt! Gizmo har ju också haft magknas några dagar så vi får kanske bilda klubb han och ja... Är så grymt sugen på mat nu, eller på allt som går att äta. Överallt ser man matreklam osv. Åh tänk kött och pommes mmm.

Den höga tomatplantan
     
Tomater, äpplen och krusbär...

Den här bilden blev så fin så Nattis får också vara med på bloggen idag

Av Daniel - 19 augusti 2010 12:45

Sitter och kollar lite videoklipp från Aftonbladet mm och de är ju ett par grejer man funderas över...


Varför hoppade tjuren in i publiken? Han såg ju rött. Första killen han försöker stånga har röd tröja.

"Efteråt avlivades tjuren". Hur ofta brukar dom få leva efter en tjurfäktning(ifs var de kanske inte en sån tävlign den här gången)?

Vad tänkte killen som drog tjuren i svansen haha.
Ja vi i Sverige snackar om kamphundar... man skulle ha en dresserad tjur att gå ut med när man besöker förorten.


Ännu en tävling som verkar seriös. Tjuren stångar snubben men den glada stämningen fortsätter hela tiden haha. Bra musik passar på alla typer av tävlingar.
I Sverige är boxning förbjudet på grund av skaderisken (eller bara av ren svensk moral). Kanske skulle börja med sånna här sporter i stället.


Avslutar med en favorit. Även de från en seriös och stor tävling... typ.
(Inga djur sägs ha kommit till skada i den tävligen i alla fall)

Av Daniel - 18 augusti 2010 22:15

Har kopplat in bättre högtalare till Erikas stationära dator i sovrummet. Stor skillnad och då är de ändå gamla högtalare. Mycket sladdar blev de tyvärr men de hör ju liksom till lite.

Av någon anledning blir de trance när ja testar högtalare och så blir ja sugen att ut och åka bil med hög musik, som man gjorde förr när bensinen var billigare och ljudet i bilen inte var orginal...

Får bli lite musik här i stället.

Kirsty Hawkshaw, grymt skön röst...

Kirsty Hawkshaw - Walking On Clouds

Av Daniel - 18 augusti 2010 11:45

Såg Million Dollar Baby igår. Har sett den tidigare men bra filmer kan man ju se flera gånger.

Filmen är ett drama med bra skådespeleri av bla Clint Eastwood, Hilary Swank och Morgan Freeman. Handligen har ni under trailer, men utan att avslöja för mycket så är det den oväntade vändning i filmen som helt klart höjer betyget. Från att ha varit en film om boxning blir de något med mer djup och tanke.

Sevär och bra film!

2004 fick filmen 4 Oscars: Bästa film, Bästa kvinnliga huvudroll (Swank), Bästa manliga biroll (Freeman) och Bästa regi (Eastwood).
Mitt betyg: 4 av 5. 


Frankie Dunn har tillbringat en livstid med att coacha framstående boxare. Det viktigaste han lärt dem är en livsregel som styr hans liv både i och utanför ringen: se alltid till att skydda dig själv. Sedan hans dotter tog avstånd från honom låter han inte någon komma honom in på livet. Hans ende vän är den före detta boxaren Scrap som sköter om Frankies boxningslokal. Men allting förändras den dag då Maggie Fitzgerald kliver in på hans klubb. Maggie drömmer om att bli proffsboxare, men saknar någon som tror på henne. För en tränare som aldrig vågat chansa visar hon sig bli hans största utmaning någonsin.

Av Daniel - 18 augusti 2010 09:15

Blev inget bloggande igår, men ja antar att de inte är någon som gråter över det.

Erika var ledig(!!!) så de blev lite sovmorgon och sen slappande i soffan större delen av dagen, spelade lite tv-spel och bara tog de lugnt.

På kvällen käkade vi skagenmackor och grillkött med potatissallad och såg film. När väö huvudet hamnade på kudden somnade ja direkt. Var väldigt trött igår, och även idag.

Upp vid 7 och nu 2 timmar senare börjar ja vakna till liv.

Får se vad ja hittar på idag. Är mulet ute och regnet hänger i luften. Tror ja ska göra någon macka och sen spela lite tv-spel. Har kollat en hel del på Lost de senaste dagarna. Är dags att se klart serien och nu har ja bara ett vanligt och ett dubbelavsnitt kvar. Sjukt rörigt nu mot slutet men ser fram emot upplösningen.


Börjar känna mig riktigt frustrerad över vår renoveringen som inte kommer någonstans. Ja har all tid i världen att göra grejer men så svårt att komma igång. Sen är de inte de enklaste att starta nåt man inte vet hur kan kör hela vägen. När de är svårt att nå osv drar man sig för att göra allt själv. Vet hur man gör, måla, tapetsera, slipa osv och skulle nog inte ha några problem att göra allt själv om man bara kunde nå överallt. Frustrerande är ordet. Drar mig lite extra efter golvläggningen också. Fick så sjukt ont i kroppen efter de. Men, någon dag ska ja fundera ut lite lösningar och sen se till att sätta igång. Hur svårt kan de va liksom, armarna fungerar ju och med lite envishet går de nog bra.

En byggställning hade varit bra att ha, eller stadig bokhylla eller nåt ja kan sitta i   

Någon som har nåt förslag?

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skapa flashcards