Fuck the past - Kiss the future

Alla inlägg under augusti 2010

Av Daniel - 7 augusti 2010 14:00

Men va är de här. Mulet!?

Meteorologerna hade ju lovat mig lite solbränna när ja skulle klippa gräset idag. Frågan är nu om ja har någon lust att klippa. Tror ja väntar lite i alla fall tills Erika kommer hem så får hon äran att klippa hälften   

Har ont i skallen idag igen. 3e dagen i rad. Tog just en Ipren så får se om de hjälper lite. Gillar inte att ta piller om man inte måste man nu kändes de som de var dags. Ska hälla i mig en Cola också så man får i sig alla andra välbehövliga ämnen   

Undra när vi får undan allt som ska packas upp, in i huset, sorteras bort, säljas osv. Känns som de står ganska stilla just nu.

Kanske skulle ha en loppis. Någon som behöver nåt?

Köksbord med 4 stolar (svart eller vita), tvbänk, barstolar, bruna köksstolar, skor mm. Säg vad du behöver så har vi de säkert :)

(kan lägga upp bilder vid intresse)

        
Helt nya DC skor storlek 38. Beige/bruna.
4 st barstolar. Hopfällbara. Sits i ljus trä och ben i grå metall. Sithöjd 75cm.


Här finns de grejer. Kom och köp! (eller hjälp oss att packa in)

Av Daniel - 6 augusti 2010 20:15

Tänk vilka fina hundar vi har.

   
Nattis & Gizmo

Av Daniel - 6 augusti 2010 18:15

Ganska seg dag idag.

Vaknade väldigt trött och när ja väl kom hem igen efter att ha kör Erika la ja mig på sängen och somnade.
Tror de är första gången ja somnat om efter att ha kört henne. Brukar hålla mig uppe hur trött ja än är.

Har svårt att ta mig för att göra nåt idag. Har kollat på mer Lost, diskat (maskinen har diskat), fixat mat osv, de vanliga.

Borde greja klart i skrubben men ja kom av mig lite när ja hittade möglet.

Vet inte hur allvarligt de är. Borde ta hit någon som kan kolla på de men vet inte riktigt vem. Ska ner i luckan under huset också och kolla men de är inget som lockar.

Erika ringde för en stund sen och sa att hon skulle jobba i morgon också, på sin ända lediga dag. Tråkigt men bra för pengarna och för att visa nya chefen att hon verkligen vill jobba. Vi hade pratat om att hitta på nåt men ja vet inte. På söndag har vi varit ihop i 9 månader. Ut och äta eller nåt kanske kan vara trevligt.

Annat som ska göras i morgon är att klippa gräs. Hade hoppats på att kunna dela på jobbet men så blir de väl inte om ja är ensam hemma.

Tänk att måsten och borden alltid ska vara så sega att gå gjort...

Tror ja ska ta en (kort) varv med dammsugaren så har man i alla fall gjort nåt vettigt.


En till som varit trött idag

Av Daniel - 5 augusti 2010 16:45

Ganska fint väder idag. Tyvärr mår ja lite skumt så orkar inte vara ute.
Har lite ont i halsen och skallebank   

Borde ha klippt gräset nu när de ät tort ute men 2 timmar på gräsklipparen känns inte lockande idag.

Har kollat på Lost och ätit pytt i panna, även spelat lite tv-spel.

Vovvarna ligger ute och solar, Gizmo i alla fall, Nattis ligger mest under altanen där de är svalt.

Blir en sväng upp till Borlänge ikväll för att hämta hem Erika. Svänger förbi moster på vägen hem och lämnar några madrasser som vi lånade då när vi hade fest i början på juni. Tänk va svårt de ska vara att lämna tillbaka saker man lånat. Glömmer bort liksom. Packade in dom i bilen redan i morse för att komma ihåg.

Nu ska ja nog ta och fixa lite i skrubben. Vore trevligt om de kunde bli klart någon gång.

Nu håller vi tummarna att möglet bara är ytligt också...

Av Daniel - 5 augusti 2010 11:00

Dålig uppdatering här nu. Inte bra.
Grejen är att ja inte gjort så mycket. Småplockat lite bland allt som ska packas upp. Hela altanen är full med grejer som ska in någonstans sen Ume flytten.

Blivit lite tv-spel också. Igår spelade ja i stort sätt hela dagen medans Erika var på jobbet. Regnade och var grått så de var inte helt fel att sitta i soffan och spela. Kollade även lite Lost. Måste se klart de. Vill men de blir liksom inte av. Har även Two and a half men att se klart.

Börjat stuva om i "skrubben" också. Tanken är att de ska in lådor och hyllor dit in så man kan ha kläder och bra förvaring. Just nu är de en enda röra med smutstvätt blandat med rena kläder, pantflaskor, kartonger, kablar osv. Mer än hälften ska säkert till tippen.

Fick en liten överraskning när ja fick bort alla grejer från inneväggen.

Möggel   

Blev först lite orolig men efter att ha tittat lite och funderat så tror ja bara att de är ytligt och inget som kommer utifrån. De är ganska kallt där inne och troligtvis har de blivit fukt när man haft grejer mot väggen.
Ska kolla lite mer nogrant idag.

Nu har vi eget vatten igen i alla fall och de verkar funka bra. Har varit en väldigt lång resa med allt strul sen pumpen pajade i början på sommaren men förhoppningsvis ska allt vara bra nu.


Körde Erika till tåget vid 09.30 (sovmorgon) och tänkte att ja skulle svänga förbi Donken och köpa en Kyklingburgare, bra frukost/lunch tänkte jag. Men nej, någon mat serverades inte före kl.10

Asså hur löjligt är inte de!?

Kan ju bara vara McDonalds dom har så...?

De är ju bra att dom har frukost för den som vill ha, men måste dom begränsa övriga utbudet vissa klockslag för att få sin frukost såld eller? Hajar inte vad de annars kan bero på. Om ja kommer vid 9 och vill äta så kanska ja har varit uppe länge och de är lunch eller kanske rent av middag för mig, om man tex jobbat natt eller nåt.

Nä löjligt!

Hade Lappens varit öppet hade ja handlat där.

Nu får ja ta och laga mat här hemma istället.


En Big Mac hade också varit gott. Ingen tråkig McFrukost här inte

Av Daniel - 2 augusti 2010 17:55

De enda positiva med höst och vinter är väl hockeyn.

Idag går SSK på is och de hade varit roligt att vara där.

Förr var de nästan tradition att sitta och huttra i t-shirt och vem som var vem av de nya spelarna.
SSK har gått trögt (minst sagt) i många många år men kan dom kanske vara på gång snart!?

Visionen föreningen har låter i alla fall bra, men de är långt kvar tills de blir bra resultat och som SSKare vågar man aldrig tro nåt. Ofta sittar man där med magont och hjärtklappning framåt våren och följer Kvalserien.

En av de få grejer ja faktiskt saknar med att inte bo kvar i Södertälje är i alla fall hockeyn. Hur dåliga dom än var satt man alltid på samma plats vid varje hemma match. Hjärtat kommer alltid så för SSK, om dom så skulle spela i Korpen. Den dagen dom tar SM-guld igen (man måste ju tro att dom gör de) kommer man vara på varje finalmatch och skrika sig hes följt av ett grymt röj under segerfesten.

Man kan ju hoppas på slutspel redan till nästa säsong. Hoppas dom slipper Kvalserien och kan börja klättra uppåt mot toppen.

Nu känns de faktiskt som man kan börja räkna ner infår premiärmatchen, och förmodligen åker ja ner till Templet för att vara där då.
SLÄPP PUCKEN!

HEJA HEJA SSK!!!

Av Daniel - 2 augusti 2010 12:30

Pappa är här idag igen. Eller ja, han är inte här inne i huset utan ute i brunnen (som vanligt börjar de kännas som).

Idag försöker han såga av ett rör med massa kopplingar osv som ska bytas. Inte helt enkelt att såga under vattnet, i 5-6 grader. Brrr.

Är så extremt tacksam för all hjälp vi får med de här. Hoppas bara de blir klart snart...

Själv har ja setat och betalat massa räkningar. Råkade bli lite sena den här månaden. Tänk att de alltid ska vara ångest med räkningar.

Drömmen är att kunna ha allt på autogiro så man slipper se skiten, men då ska man ju helst ha rejält med pengar också...Såg dokumentären Alzheimers vals på SVT igår.

Det handlar om Bo Lycke och hans fru Eva. Man får följa deras väg under några år då Bo har Alzheimer.

Intressant men också väldigt tragisk. Helt sjukt hur människans hjärna funkar (eller inte funkar). Läskig sjukdom.

Rekommenderas att se helt klart!

Hela dokumentären kan du se här ---> SVT Play

Söndagsdokumentären handlar om Bo Lycke och hans fiende Alzheimer. Han bor med sin fru Eva på Brännö, bland vänner och musiker - omgiven av havet. Han har tur och fruktansvärd otur, åtta år tidigare fick han sin diagnos och när filmen slutar har det gått mer än tio år. En film av Brita Landoff berättad av Bo själv med humor och smärta, man är inte dum för att man har Alzheimers sjukdom.

Av Daniel - 1 augusti 2010 10:45

Funderar på varför ja varit så trött dom senaste mornarna.

Gått upp vid 8 (bara att säga det gör en trött) och kört Erika men vanligtvis har de gått ganska bra ändå.

Brukar sova mellan 6-8 timmar och de ska väl räcka!? Förut kunde ja ju sova betydligt mindre och ändå fungera, även om ja oftast kanske sov ganska mycket mer och hade helt annat dygn. Lagade mat vid 12, somnade vid 4 och gick upp vid 12.

Nu brukar de bli att man somnar vid 12-1 och går upp 8.

Solen och värmen har hjälpt till ganska mycket att komma upp på morgonen tror ja och kanske är de just för att de är lite mulet nu som man är extra trött.

Hur mycket bör en vuxen sova? 6 timmar måste väl vara lagom eller?


Rakade ju skallen för ett par dagar sen igen. Den här gången blev de väldigt kort. Känns som huvudet är täckt av sandpapper. Nästa gång ska ja nog spara 1mm eller 2 tror ja. Tror fler håller med...


Nyflint


Vart tog värmen vägen? Blir de inte vart nåt mer i år?

Vill sola mer!!!

Tänk de varma dagarna. Grillandet, jordgubbar, vattenmelon osv.
Nu är de också lite sol men ingen jättevärme utan regnet hänger bland molnen hela tiden. Surt.
De är nu man skulle ha lite pengar över och ta en resa till nåt varmt ställe...


Tror ja har lite brist på nåt intressant att skriva. Händer inte så mycket i världen heller just nu som man orkar kommentera.

Skulle kanske vara "Tidernas EM-fiasko".

Har gått som väntat för alla pinsamma svenskar och ja har faktiskt inte kollat en minut.
Förstår inte att folk kan vara upprörda över att de gått så dåligt. Vad hade dom förväntat sig? Bäst var ju vätskebristen. Hur pinsamt är inte de. Hallå, de är EM!? Nä spar pengarna och håll dom hemma nästa gång. Klüft kan väl hoppa en någon sandlåda i Sverige i stället.

Kallur är väl den enda som skulle varit nåt att se, om hon inte också varit skadad...


Tror ja ska lägga mig på soffan och spela tv-spel.

Vårt nya tv-rum blev riktigt bra. De som känns B är bara att tvn suger.

28" tjocktv. Förstör hela grejen lite... men vad ska man göra...

Värdelös tjocktv


Var ute och åkte lite igår och mötte en tjur. Var tvungen att ta foto på han. När ja började prata med han blev han lite tjurig och blicken sa att vi skulle åka vidare. En sån kanske man skulle ha i trädgården som sällskap till hundarna...


En tjurskalle man inte muckar med

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se