Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 25 september 2010

Mot Kvalserien, igen!

Av Daniel - 25 september 2010 19:00

Asså man är så sjukt besviken på SSK, igen.
I matchen mot AIK såg de ut som 2 Allsvenska lag som spelade. SSK lyckades vända på slutet och vinna i sudden men man var långt ifrån bra.
Idag hemma mot Timrå håller man samma usla klass.

Framåt skapar man en hel del lägen men har svårt att sätta de puckar som bara ska in.

Hemåt är de pinsamt dåligt!

Timrå får ett mål som troligtvis inte ska vara mål, på grund av spark men vad spelar de för roll om försvaret ändå är så virrigt så att klockorna stannar när dom försöker få ut pucken ur egen zon.

Var riktigt sugen på att se SSK igen efter sommaren med tron om att dom faktiskt skulle ha ett ganska bra lag i år och blev irriterad när de så kallade experterna tippar dom i Kvalserien, men redan nu ser vem som hellst att man inte håller.

Flera skador gör säkert inte saken bättre och unge Heed som kallats hem ifrån Växjö har en riktigt tung kväll då han ligger bakom målen bakåt men de ja inte kan fatta är hur man kan spela Bemström och Hedin så mycket som man gör. Bemström har varit den sämsta spelaren redan förra säsongen. Han må ha stort SSK-hjärta men de hjälper inte.
Vi som såg Anders Back i SSK mins en spelare som gjorde allt för att bara slå bort pucken för att slippa vara inne på ett baklängesmål. Idag är Bemström och Hedin lika. Inte en pass framåt eller ett enda skott av värde trotts spel i powerplay. Sarg ut hela tiden och veka i närkamperna.

Och Judas (Jocke Eriksson). Han som skulle komma hem och vara den stora ledaren. Vart är han de? Kanske har han god sockerkaka med sig till träningarna. Nåt annat ser man i alla fall inte av. Han hade kunnat varit kvar i Linköping om man frågar mig...
Såg på SSKs forum att man kritiserar Videll också, vilket ja har mindre förståelse för. Han är lagets bästa spelare just nu!

Visst att han inte tacklar och använder kroppen, men de har han aldrig gjort och är inte den typen av spelare. Visst kanske han borde lära sig de, men frågan är om han inte skulle förlora på de.

Halva finland spelar i SSK den här säsongen och frågan är om någon gör nåt rätt. När ska man skita i att köpa spelare utifrån och sattsa dom pengarna på egna spelare.

SSK skulle kunna värva självaste Malkin och Crosby, men även dom skulle floppa i SSK! Spar pengarna och lägg dom på att renovera klart toaletterna i arenan istället...

Blir så sjukt trött.

ALDRIG ska de snackas om att gå till slutspel när man inte har nåt som pekar åt de hållet. Säg att man åter igen ska spela Kvalserien redan från start så slipper man bli besviken, och framför allt kanske man kan klara av att greja sin målsättning för en gångs skull.

Är så less på att SSK ska få dra ner mitt humör flera gånger i veckan...

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se