Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 29 september 2010

Byta bil?

Av Daniel - 29 september 2010 17:30

Så har man varit ute några timmar och huggit ved. Jobbigt.
Tog i så de högg till i magen ett par gånger, så ja tror ja hittade en magmuskel i mitt bigpack  Tyvärr verkar vi inte alls ha mycket ved och inte verkar de vara några bra annonser ute heller så man kan köpa.
Vet du någon som har ved att sälja så skrik till, så vi slipper frysa.

Råkade surfa runt lite och hittade en ny bil ja blev lite sugen på.

Trivs med V70n men är lite orolig då växellådan slirar ibland. Frågan är om man ska försöka göra en deal och byta. Den bilen ja sett är ett år nyare men har gått ganska mycket längre. Gissar på att den är 20-30000kr lägre i värde, även lite dyrare i försäkring. Den såg fin ut på bilderna och om den går bra så är de lockande. Hmm. Får se hur de blir.

Nu är de dags att åka och handla lite tror ja.

Ikväll blir de att plocka iordning i hallen. Har satt upp elementet och skruvat lite kontakter så nu är de bara möbleringen kvar.

Blev inte helt nöjd med målningen. De märks att färgen började ta slut på slutet. De lyser igenom lite när de är ljust. Men de kanske inte någon annan ser. Vem vet. Vi kanske målar om snart igen...Gillar min V70 och de 250hk, men man kanske skulle byta ändå?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se