Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2010

Extraljus

Av Daniel - 18 oktober 2010 12:00

Så var det måndag och en ny vecka är igång.

Helgen har varit lugn och skön. Mins knappt vad vi gjort. Har väl mest slöat i soffan.

Igår var vi till Lagunen och käkade. Gått och mysigt. Svängde förbi mamma och pappa en snabb sväng och väl hemma igen såg vi film. Senare blev de lite onlinehockey mot Thomas och lite tv.

Helgen gick väldigt fort, men de gör ju även veckorna.
Snart är vi inne i november och vintern är på väg. Usch!

I fredags kom första snön och på nätterna har de varit minusgrader brrr.

Hundarna verkar inte bry sig så mycket i alla fall. Lär vara skönt med päls. Gizmo saknar nog sommaren en del. Han gillar ju att ligga ute och sova och sola när de är fint väder.

Älgjakten är tydligen igång i skogarna. Hästfolket är lite försiktiga med att rida i skogen (lite mer sport nu tycker ja) så Erika har inte heller varit ute så mycket.

Idag ska ja hämta 2 extraljus till bilen. Stort tack till kusin Micke för dom! Blir sen att köpa ett till. Galet hur dyrt de är med extraljus. När man bor på landet med en massa skog känns de som väl investerade pengar ändå. Vill gärna inte ha en älg i bilen. Har tänkt koppla in dom så fort som möjligt men vet inte om ja är så haj på de. Så om någon vet hur man gör så skrik till så kan ni få hjälpa mig!

Ska även sätta i öppet luftfilter i bilen så kanske den går ännu lite bättre.

Missade min tid hos Volvo i torsdags för att kolla ACn igen. Dom har inte hört av sig så ja antar att vi är kvitt nu. Ska ta ett snack med dom i dagarna. Känns inte som man prioriterar AC nu till vintern, om de ska kosta pengar att fixa.

Ska till tandläkaren på torsdag också. Blev ju inte klar tidigare så tanken är väl att köra igång igen. Är en massa som bör göras men ja vet inte om plånboken ser possitivt på de. Börjar redan kännas jobbigt över att gå dit. Sjukt att man ska vara rädd för att gå till tandläkaren...
Ikväll blir de träning i Falun igen. Hoppas på att många kommer och att vi kan få en bra träning. Sista helgen i november drar serien igång och då gäller de att vi är på topp. Serien kommer i år att spelas utan slutspel, en rak serie bara. Varje poäng kommer kunna vara avgörande så de kommer att bli tufft. Vårt lag har fått förfrågan om att arrangera sista omgången i april. Hoppas styrelse osv är med på de.
Nej nu är det dags att se om hon som ligger i sängen tänkt kliva upp. Börjar bli hungrig och de känns som man bör ta tag i den här dagen...Börjar bli kallt, både ute och inne

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se