Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2010

Hella 3003

Av Daniel - 19 oktober 2010 23:30

Idag har ja varit runt lite och fått en del gjort.Vaknade vid 10 och gick upp och eldade och spelade lite tv-spel.

Åkte sen och hämtade mina extraljus hos moster. Efter de besökte ja ett företag för att snacka lite ev lite sponsring till innebandyn. Träffade chefen och vi satt och snackade ett tag. Han beskrev företaget, ja berättade lite om mig och mitt lag och sen gick vi runt och tittade på vad dom sysslade med. Riktigt trevlig var han och de verkar som de gick ganska bra. Några summor bestämde vi aldrig men han skulle kolla lite vad dom hade för andra dom sponsrade och ta ett snack med dom andra för att se vad de kunde bli. Han sa innan ja skulle gå att de nog kunde bli ett sammarbete. Kul kul. Tänk om de alltid kunde vara så här enkelt.
Gick sen till Saab och kollade lite bilar. Men dom hade bara skit, som väntat. Åkte sen till Volvo för att boka ny tid för ACn och även snacka extraljus.

Dom hade bara ett ljus som ja ville ha men de saknades delar på den.

690kr skulle ett ljus kosta. Tydligen har de kommit en ny modell också men ja kunde få beställa de gamla som ja ville ha. Dock var den dyrare än dom hade i butiken, 740kr. Skumt. Sen skulle de till lite delar för att kunna skruva fast allt med stag osv. Alla kablar är dragna sen tidigare så en kille på verkstan sa att de skulle gå enkelt för dom att greja de åt mig. Skönt tänkte ja så slipper man göra de själv. Men ja tänkte om när han sa att de skulle kosta 1500kr i bara montering. Inte en chans!

Beställde aldrig nåt utan ska kolla lite. 1400kr skulle ett ljus med fästen osv kosta.Ringde en kompis som ja vet meckar bilar varje ledig stund och svängde sen förbi hans garage. Han är snäll och ska nu hjälpa mig montera allt. Dessutom skulle ja få ett "nytt" batteri till bilen också och så slapp ja lägga 1000kr på de också. Hur nice som helst! Grymt tack! Ska hämta batteriet i morgon.

Blev sen att plocka upp kebab till mig och pizza till Erika. Åt och tittade på tv och nu har ja just spelat lite hockey mot Thomas.

Har varit en bra dag.

Nu ska ja leta lite efter extra ljus på nätet och sen kan de nog bli sängen...Hella Rallye 3003

 
ANNONS
 
Tomas

Tomas

20 oktober 2010 10:28

sånna hella lampor har jag monterade på min nissan. sjukt bra ljus. dock finns det kopior som lyser precis lika bra och är billigare.

http://tomasbloggar.blogg.se

Daniel

20 oktober 2010 14:01

Hoppas och tror dom kommer vara bra. Måste bara få tag på en till.

 
Tomas

Tomas

20 oktober 2010 17:06

ok kolla på mekonomen. där köpte jag mina. ang montering funkar regplåtshållare för extra ljus mycket bra. du skruvar bara fast den bakom regskylten fram. hojta till om du behöver hjälp :)

http://tomasbloggar.blogg.se

Daniel

20 oktober 2010 21:30

Har köpt allt idag. Sjukt billigt på bildemonteringen i Hedemora. Dom har 50% på allt i butiken.
Sjyst att du kan hjälpa till. Hojtar till om ja behöver hjälp.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se