Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2010

Förbannad

Av Daniel - 27 oktober 2010 17:15

Har Canaldigital och Canal+ med Klubbkort för att kunna se SSKs hockeymatcher.
Kan se alla matcher när dom sänds direkt men vid den tiden är ja ofta på träning och vill därför se repriserna som börjar kl.22.00 Problemet är bara att de då är "reklam" på den kanalplatsen. Ibland över den vanliga sändningen och ibland bara text (tex BK Brunbjörn - Fotbollens AIK 159kr, eller nåt). De andra hockeymatcherna kan ja se i repris men inte den som ja igentligen betalar Klubbkortet för. Grymt surt!

Har ringt Canal+ och pratat med dom 2 gånger. Första gången i fredags och sen i måndags. Kommer till samma kille som säger att de inte är nåt fel hos dom men att han ska kolla upp vad de kan vara och återkomma till mig, vilket han inte gör och de gör mig förbannad!
Betalar nästan 800kr/månad för att se mina matcher och dom vill inte ens hjälpa mig att hitta felet. Maila lär ju inte ge mer. Vill snacka med någon direkt istället för att byta en massa mail utan att komma någonstans...

Har försökt ringa i dag också men kommer inte fram. Ringer 020-240024 och en röst säger "Välkommen till Canal+. Väntetiden är mindre än 4 min. Du är samtal 10..."
När ja väl kommer fram säger killen att ja kommit till Bilprovningen!?!!?
Försökt 3 gånger och gav han även en utskällning då ja trodde han drev med mig. Vet inte om nåt är fel... han sa att han satt i någon kundtjänst för flera företag, men Canal+ var inte ett utavdom. Några andra kunder till Canal+ hade inte ringt dit vilket också låter konstigt efter som ja kommer tid varje gång. Dom som är före mig i telefonkön måste ju komma någonstans liksom.
Börjar minst sagt bli frustrerad...


  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Träna glosor med Ovido