Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 8 november 2010

Kör mer bil!

Av Daniel - 8 november 2010 14:00

Brrrrrrr nu kommer vinter.

De snackas om växthuseffekt och de globala knasat på grund av utsläpp hit och dit.

Kör mer bil säger ja!

Allt för att vi ska få mer värme och mindre vinter, typ.

Usch. Ja vill verkligen inte ha vinter med snö och kyla.

Enligt Aftonbladet kommer de "Polska ovädret" inom de närmaste dagarna. 2 dm snö och kyla. Klass 2-varning av SMHI.

Är glad att man inte bor kvar i 08-områdena i alla fall, där man inte kan köra bil när man ser snö. Samma visa varje år. Salt på vägarna och dåligt plogande. SJs tåg knasar och allt blir kaos.

Här får i alla fall vägarna vara vita och inga köer på vägarna.

Ni som klagar när de är varmt på sommaren. Kom ihåg de dagarna när ni står och huttrar medans ni skrapar rutorna på bilen.Hmm, dags att skrapa rutorna tror ja...

 

Varningarn från SMHI:

SMHI har utfärdat en klass 2-varning för stora snömängder och drivbildning vid: Upplandskusten, Roslagskusten, Stockholm, Sörmland, Östergötland oh Uppsala. SMHI uppger på sin hemsida att det under tisdagsdygnet kan väntas snöfall som kan ge 10 till 20 centimeter snö som i kombination med en måttlig till frisk nordostvind, därmed risk för drivbildning.

SMHI har utfärdat en klass 1-varning för kuling i: Södra Östersjön, Skagerak, Kattegatt, Bälten, Vänern, Södra Bottenhavet, Ålands hav, Skärgårdshavet, Norra Östersjön, Finska viken, Rigabukten, Mellersta Östersjön, Sydöstra Östersjön. Vindstyrkor på mellan 14 till 20 m/s är att vänta.

SMHI har också utfärdat en klass 1-varning för snöfall i Östra Jönköping, Kalmar, Västmanland, Norra Västergötland, Örebro, Syd Vättern, Västra Jönköping, Västra Kronoberg och Östra Kronoberg. Snömängden varierar på de olika orterna men blir mellan fem och femton centimeter.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Elin

8 november 2010 18:49

Fast egentlige så gör globala uppvärmningen det varmare och kallare. Värmen smälter isarna som rinner ut i havet som blir kallare som då gör vindarna kallare och då blir det kallare efter som vindarna är kallare, om jag nu inte minns fel. :) Det blir varmare och kallare av globalauppvärmningen iallafall. ;)

 
Helene

Helene

9 november 2010 10:21

Off, er virkelig enig i at snø og kulde er fryktelig irriterende! Den kan holde seg borte, ihvertfall frem til noen dager før julaften.

http://remingu.com

Daniel

9 november 2010 11:36

På julafton är de okay om de snöar, men övriga 364 dagarna per år kan de få vara 30 grader varmt och sol :)

 
Madeleine

Madeleine

9 november 2010 11:03

Haha här snöar det just nu, men snön lägger sig inte. Fascinerande dock att många inte har bytt till vinterdäck än, trots att det redan varit snö här. Jag önskar hellre snö än höst. Jag avskyr regn och det gråa, trista vädret. Snön ljusar i alla fall upp!

http://principessan.se

Daniel

9 november 2010 11:32

Jo visst blir de ljusare med snön men de är nog också bara de ända som är possitivt :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se