Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 21 november 2010

The Kid

Av Daniel - 21 november 2010 15:30

Såg en film igår som skulle kunna varit riktigt bra.

The Kid.

Filmen handlar om en kille som växer upp under fysisk och psykisk misshandel i sin fattiga familj i London. Socialen skickar honom mellan olika fosterhem men också tillbaka till sin familj.

När han växer upp börjar livet ljusna tills den dagen han blir blåst.

Filmen är verklighetsbaserad och själva handligen är väldigt bra och gripande. Skådespeleriet i filmen är dess värre riktigt lågt långa stunder vilket förstör filmen i mina ögon. Den hade kunnat vara en 4 men killen i huvudrollen känns riktigt fjollig stundtals, fast han ska spela en hårding och vissa andra känns löjligt stela.

Den som gillar att läsa bör nog läsa boken som förmodligen kommer vara väldigt bra. Filmen kan man se om man har väldigt tråkigt och lite att göra.

Betyg: 2 av 5.


The Kid är ett hjärtskärande drama baserat på Kevin Lewis självbiografiska bestseller med samma namn. Kevin Lewis genomlider dagarna utan mat i Londons fattigaste kvarter, blir slagen av sina missbrukande föräldrar, mobbad i skolan och ignorerad av socialen. Han liv tillhör aldrig honom själv, inte ens när han blir placerad på fosterhem. Några år senare är han känd som "The Kid", en boxare som lever på illegala matcher i den under världen. Men en dag ändras allt och chansen till ett ljusare liv står för dörren...

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se