Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 3 december 2010

Blocket

Av Daniel - 3 december 2010 10:58

Fredag igen och ja har inga stora planer för dagen. Vet inte alls vad ja ska hitta på.

Erika är och jobbar och hundarna ligger framför brasan och sover.

Känner mig trött. Tror ja somnade vid 2 och vaknade strax före 9.

Skönt att kunna elda ordentligt nu i alla fall utan att vara rädd för att veden plöttsligt ska ta slut.

Hämtade Erika i Borlänge i går kväll. Vi gick sen på Coop och kollade lite. Ganska skönt att bara gå runt och kolla på lite av varje när de knappt är en människa i butiken. Mat, vitvaror, färg, tapeter, film... allt finns ju där. Höll nästan på att bli försäljare för självgående dammsugare också. Har ju lite erfarenhet av dom. Kom en tant och farbror och började fråga grejer om en som visades på en tv och ja hade nog kunnat sälja en till dom om ja velar. Kanske skulle bli försäljare hehe.

Ikväll är de väl Idol på tv igen. Olle är den som bör röstas ut så de kan bli den final ja trott väldigt länge.
Erika slutar 20 så vi får väl se slutet i alla fall.


Har gamla kaminen ute till försäljning på Blocket. Är några som hört av sig. Tyvärr har dom bott väldigt långt bort.

Hoppas de ringer fler under dagen idag.

HÄR är annonsen.


Igår torskade SSK, igen.
Riktigt fet förslust mot Modo, 7-1.

Såg första perioden och de var en riktigt seg och tråkig match, men SSK spelade som man skulle och var de bättre laget fram tills man släpper in 1-0 strax före paus. Lyssnade sen på 2a perioden i bilen och där rasade de iväg. Var ingen ide att ens bry sig om resten av matchen sen.

Så sjukt dålig!

SSK ligger nu sist och de ser mörkt ut. De är väldigt jämt i tabellen men vinner man inte rätt matcher så spelar de igen roll (har man sagt de här förut eller, suck!).

Kvalserien here we come!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se