Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 7 december 2010

Slutsignal för SSK

Av Daniel - 7 december 2010 21:45

Förlust igen. Den här gången hemma mot Frölunda.

1a och 2a perioden är ganska tråkiga. SSK börjar bäst men efter att fått spela i boxplay tar Frölunda över. Båda lagen är sega och felpassarna är många.

Frölunda tar ledningen genom Axelsson som får gå ett solovarv medans SSKs spelare ansluter till den klesa publiken och bara tittar på.

Kilström är kvällens bästa SSKare och han gör också 1-1 i 3e perioden. Målet ger energi och tillsammans med några powerplay ser de ut som SSK ska kunna gå vinnande ur matchen, men klockan tickar på och matchen går till förlängning. Man får starta med att spela 4 mot 3 men lyckas inte göra mål och när 2 min återstår åker man själva på en utvisning. SSK ser ut att kunna hålla ut och få matchen till straffar men sista 10 sekunderna tar Frölunda från egen blå och genom mittzonen för att till slut skapa ett sista läge. Skottet går i mål just som slutsignalen ljuder och SSK förlorar igen...

Åter igen har SSK haft en chansen att kunna avgöra en match men ändå förlora.

Kvällens match hade den säsmsta publiksiffran den här säsongen. Endast 3069 pers fanns på läktaren. De ser likadant ut säsong för säsong. SSK förlorar och publiken sviker (eller tvärt om beroende på hur man ser de) och klubben går bara jämt ut med ekonomin (räddas på grund av Kvalserien), vilket leder till att man inte kan satsa på riktigt bra spelare utan får nöja sig med "gnugglirare". Åter igen hamnar man i botten och hjulet snurrar på. Dålig hockey, ingen publik, inga pengar... Känns uppgivet som SSKare.

Två matcher kvar innan uppehåll nu (Skellefteå och Luleå), och de kommer bli skönt att slippa tänka på SSK ett tag... slippa bita på naglarna och vila magens magsår.

Som SSKare lär man leva flera år kortare. Magsår och hjärtproblem lär man ju få med åren...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se