Fuck the past - Kiss the future

Alla inlägg under december 2010

Av Daniel - 7 december 2010 21:45

Förlust igen. Den här gången hemma mot Frölunda.

1a och 2a perioden är ganska tråkiga. SSK börjar bäst men efter att fått spela i boxplay tar Frölunda över. Båda lagen är sega och felpassarna är många.

Frölunda tar ledningen genom Axelsson som får gå ett solovarv medans SSKs spelare ansluter till den klesa publiken och bara tittar på.

Kilström är kvällens bästa SSKare och han gör också 1-1 i 3e perioden. Målet ger energi och tillsammans med några powerplay ser de ut som SSK ska kunna gå vinnande ur matchen, men klockan tickar på och matchen går till förlängning. Man får starta med att spela 4 mot 3 men lyckas inte göra mål och när 2 min återstår åker man själva på en utvisning. SSK ser ut att kunna hålla ut och få matchen till straffar men sista 10 sekunderna tar Frölunda från egen blå och genom mittzonen för att till slut skapa ett sista läge. Skottet går i mål just som slutsignalen ljuder och SSK förlorar igen...

Åter igen har SSK haft en chansen att kunna avgöra en match men ändå förlora.

Kvällens match hade den säsmsta publiksiffran den här säsongen. Endast 3069 pers fanns på läktaren. De ser likadant ut säsong för säsong. SSK förlorar och publiken sviker (eller tvärt om beroende på hur man ser de) och klubben går bara jämt ut med ekonomin (räddas på grund av Kvalserien), vilket leder till att man inte kan satsa på riktigt bra spelare utan får nöja sig med "gnugglirare". Åter igen hamnar man i botten och hjulet snurrar på. Dålig hockey, ingen publik, inga pengar... Känns uppgivet som SSKare.

Två matcher kvar innan uppehåll nu (Skellefteå och Luleå), och de kommer bli skönt att slippa tänka på SSK ett tag... slippa bita på naglarna och vila magens magsår.

Som SSKare lär man leva flera år kortare. Magsår och hjärtproblem lär man ju få med åren...

Av Daniel - 7 december 2010 12:00

Nu har ja hittat ännu en julklapp ja önskar mig.
Tänk att få leka med lego igen. Måste nog minst vara 25år sen senast.

Nu vaknar barnet i mig när legos nya paket kommit.

Värdetransportrån, Motorvägskaos och Helikopterkaos.

Haha grymt kul.



Läs mer i Aftonbladet

Av Daniel - 7 december 2010 11:45

Hallelå.

3e tisdagen innan jul (va de nu spelar för roll).

Vaknade vid 10 idag. Skönt med sovmorgon.

Har tagit en dusch och eldat. Ska iväg om ett par timmar för att skriva sponsoravtal.

Går ganska bra med innebandyns ekonomi just nu och de är ju bra.

Efter sponsormötet blir de Woody för att köpa hallmatta. Drar in så mycket snö i hallen så de finns risk att man förstör golvet. Sen blir de datorbutiken. Ska köpa en (va de nu heter) pryl för att koppla in hårddisken från den trasiga bärbara datorn till stationära.

Fick Photoshop igår. Nu kan man börja fixa med bilderna igen. Känns riktigt bra. Tack Lars för hjälpen!

Nu blir de nog lite Gran Turismo innan de är dags att ge sig iväg!

Bye!

Av Daniel - 5 december 2010 16:16

Haha. Pausvecka är aldrig bra!




Lindasleksaker.se

Av Daniel - 5 december 2010 10:15

Gårdagen rullade på med städning och disk. Ville att de skulle se ok ut när köparen av gamla kaminen kom. Vi gjorde affär väldigt snabbt så dom kom bara in i hallen innan dom bar ut kaminen och åkte igen. Men städningen behövdes i vilket fall som helst.

Erika hade 1,5 timmar att ha ihjäl i Borlänge innan tåget skulle köra henne hem från jobbet så ja skickade henne till Elgiganten och Onoff för att kolla efter Grand turismo 5. 499 på Onoff var taget så nu har ja spelet här hemma. (orka vänta på tomten)

När hon väl skulle åka hem hade SJ bestämt sig för att skjuta fram avgången 1 timme till så ja fick ta bilen och åka och hämta hem henne.

Asså vilket skit SJ är. Inga meddelanden eller nåt om varför.

I dagarna kom rapporter om att SJ omsätter mer än 6,3 miljarder och har gått med 287 miljoner kr i vinst under förra året.

Dom kan ju ta lite av sina pengar och fixa de som inte funkar. Börja med att köp tåg som funkar när de regnar, är sol och snöar. Sen kan dom skaffa personal som är trevliga och gör sitt jobb samtidigt som någon kan gå ut med information när de behövs.

Hur svårt kan de va!?

Och inte nog med att SJ är lika dåliga år efter år, SSK gör en också deprimerad.

Igår mötte man Linköping borta.

Första perioden var ganska händelsefattig men SSK var de bättre laget och hade ett par riktigt bra chanser som borde varit mål.

Sen i 2a gör Sjögren i målet ett par tavlor och så har man förlorat matchen. Första målet är en lobbpuck från halvplan, och den släpper han in! Asså de får inte hända... Matchen slutade 3-0. Blir så trött.


Idag blir de nog tv-spel för hela slanten.
Testade GT5 lite snabbt igår kväll och de verkar riktigt bra.
Tyvärr märks de att man inte har HD-tv när man spelar. Bla är texten svår att läsa. Så Tomten. En stor HD-tv vore nice, gärna en LED.

  



Gran turismo 5

Av Daniel - 4 december 2010 15:26

Ringde en gubbe vid 11-tiden som sett min annons på Blocket.

Han var väldigt intresserad och ville göra snabb affär så han tog tanten och sonen och åkte hit ifrån Örebro och nu är kaminen såld.

Känns riktigt bra!

Tänk om de alltid var så här enkelt att tjäna lite extra pengar.


  

Av Daniel - 4 december 2010 09:00

Uppe med tuppen. Vaknade vid 8 för att köra Erika till bussen.

Idag var ja väldigt trött.

Blev inte så jättesent igår ändå, tror ja.

Käkade pasta ifrån Akropolis och tittade på tv. Sen spelade vi TP en stund och ja ägede hehe. Spelet är i från 81 så frågorna kan vara lite konstiga och inte direkt aktuella men de är kul. Tog ca 25min för att vinna.

Kylan gick tillbaka en del igår och inne märks de direkt.

Har eldat som en galning när de varit runt -20 ute och fått kämpa för att komma upp i 20 inne. Igår var de nästan lite varmt inne då vi kom upp i 23. Bara -8 ute då.

Var riktigt skönt att kliva upp i dag när de var hela 16,5 inne. Är ett tag sen de var så varmt.

Jaha, vad händer idag?

Funderar på att dra dammsugaren en sväng och sen utfodra djuren. Lite tv-spel kan de nog också bli. Senare blir de hockey på tv, Linköping - SSK.

Nu har ja avklarat frukosten (en mandarin... clementin, satsumas... eller va de nu heter. Va är de för skillnad på dom?) och ska väl försöka dra mig ifrån daton.

Ha en bra dag alla!




   
   
Vinterbilder tagna häromkring

Av Daniel - 3 december 2010 16:30

Fredde Granberg har bla gjort tv-serier som Ronny och Ragge, Snutarna, Dr Mugg och Hem till Midgård. Allt i min smak av humor.

Kommisarie Späck är en film i samma spår. En komedi som gör parodi på en massa olika svenska polisfilmer, bla Beck och Wallander.

Man får följa kommisarie Mårten Späck med hans team Grünvald Karlsson och Irene Snusk. Späck söker en seriesjälvmördare men hamnar en filmkopieringsliga på spåren.

En rolig komedi som har vissa likheter med Nakna pistolenfilmerna och Hot shots.

Massor av kända svenskar är med i filmen, bla:

Cicilia Frode, Leif Andrée, Johan Hedenberg, Kjell Bergqvist, Per Morberg, Jarmo Mäkinen, Katarina Ewerlöf, Ulf Malmros, Marko Lehtosalo och Dogge Doggelito.

Även Fredde Granberg själv dycker upp i en liten roll, som indian.

Man får ta filmen för vad den är och vad den ska vara. En parodi med dom mest konstiga och roliga skämten.

Har man humor och gillar de Fredde Granberg gjort tidigare gillar man även de här.

Betyg: 3,5 av 5


Kommissarie Mårten Späck har kallats till en brottsplats där en kropp hittats genomborrade med knivar, gafflar, skedar och en högaffel. Till allas förvåning drar Kommissarie Späck slutsatsen att det rör sig om ett självmord. Späck ser kopplingar till andra självmord och konstaterar att kåren fått en galen seriesjälvmördare på halsen. Han kommer snart på andra tankar när hans råbarkade kollega Grünvald Karlsson hittar andra spår – något som leder till något större än vad de kunnat ana. En ny kollega, superpolisen Irene Snusk kopplas in på fallet. Tillsammans ska trion lösa ett av de viktigaste fallen i svensk kriminalhistoria.

(handling hämtat från Lovefilm.se)


Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards