Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 12 januari 2011

Header

Av Daniel - 12 januari 2011 13:45

Gjorde en ny header för ett par dagar sen. Eller helt ny är den inte utan ja gjorde bara om julheadern lite. Blev inte riktigt nöjd så de lär inte dröja allt för länge innan ja byter igen, vet bara inte hur ja vill ha de.

  

  


Vilken header har varit snyggast så här långt?

 
ANNONS
 
Tess

Tess

14 januari 2011 21:39

Bild tre tycker jag :)

http://isset.blogg.se

Daniel

14 januari 2011 22:03

De var ett vanligt mobilfoto. Men ibland är de enkla bäst :)

 
Hanna

Hanna

15 januari 2011 00:53

Jag skulle vilja påstå att bilden på hundarna när de leker med hundleksaken är snyggast. Inte så att det är perfekt upplösning på fotot och så, men jag gillar hur du har lekt med färgerna på den bilden! :)

http://hannasdilemman.blogg.se

Daniel

15 januari 2011 11:36

Blev ganska nöjd med den också.

 
Ackelina

Ackelina

15 januari 2011 13:06

Allt bra med dig? :)

http://ackelina.webblogg.se

Daniel

15 januari 2011 18:36

Jo tack, här är de bara bra :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se