Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 15 januari 2011

Blåst på mål, igen!?!!

Av Daniel - 15 januari 2011 19:30

SSK tog emot Linköping idag. SSK med stort behov av poäng (som vanligt) började riktigt bra. Hela första perioden äger man och vinner den med 1-0 efter mål av Linus Videll i den 14e minuten.

Man har också 2-0 inne men ännu en gång den här säsongen får man målet bortdömt.

Enligt kommentatorn på Canal+ (som allt för oftast inte vet alls vad han snackar om) är de först för offside i målgården men när 2a perioden börjar säger han sig ha fått uppgifter om att målet dömts bort för att videodomaren inte kunnat se om pucken var inne eller inte efter som målvakten höll plocken över.
Frågan är om de var någon annan inne i hallen som missade att pucken var inne!? Inte minst domarn måste ju sett att pucken var i mål och inte ens behövt ta till någon videodomare. Riktigt skitdåligt!!!

SSK har flera bra chanser i perioden och bör minst haft 2 eller 3-0.

I pausen säger Linköpings coach Hans Särkijärvi att dom gjort sin sämsta period den här säsongen (exakt samma sak sas de från Brynäs förra matchen som SSK vann med 3-2).

I 2a perioden kommer så LHC igång något och skapar lite mer spel medans SSK blir lite mer försiktiga.

Och så 10.44 kommer 1-1 genom en tavla av Sjögren i SSKs mål.

Jämtin lägger ner en hög puck i SSKs zon. Sjögren åker ut och ska ta pucken men pucken studsar rakt ut till Erik Andersson som kan lägga in pucken i öppet mål. Ett riktigt skitmål!!!

1-1 inför 3e perioden och nu är SSK tillbaka med mer skridskoåkning och vilja igen. Båda lagen har chanser men SSK är de klart bättre laget.

I sluter får man även spela 5 mot 4 men lyckas inte få in pucken.

Matchen går till sudden och SSK trummar på rejält. Med 3 forwards och en back ska man vinna matchen. Man skapar flera bra chanser men 3.29 tar matchen slut då LHC sätter 1-2.

Riktigt jäkla surt!


SSK är de helt klart bästa laget och sett över hela matchen så ska man vinna. LHC agerar blekt och de är igentligen bara Jämtin som syns då och då. Oftast genom att vara grinig eller när han leker "döende svanen" när han försöker filma fram någon utvisning.

I SSK är Robert Carlsson bra. Han spelar så som man alltid vill se honom. Tacklar mycket och är rak och tuff i sitt spel. Linköpings Victor Ekblom fick känna på en av Robbans rena tacklingar och fick hjälpas av isen lite groggy.
Videll blixtrar till då och då tillsammans med Almtorp och Lehoux. Lehoux väntar dock fortfarande på ska komma igång ordentligt.

På backsidan är Arto Laatikainen riktigt bra och växer mer och mer för varje match.
Sjögren i målet har några bra räddningar men tavlan som orsakar 1-1 får bara inte hända!


Idag kom så också nyheten att SSK värvat JVM-målvakten Fredrik Pettersson-Wentzel, senast i Almtuna.

Kontraktet ska vara säsongen ut.

Personligen blir ja lite undrande hur ledningen i SSK tänker.

Man har Helenius och Sjögren men värvar ännu en målvakt.

Okay om de vore på sikt. Pettersson-Wentzel är ju bra, men när de bara är över den här säsongen känns de konstigt.
Helenius som man hela tiden stöttat efter "rattfylleskandalen" har knappt fått stått alls medans Sjögren gjort bort sig gång på gång.
Sjögren var fram till jul riktigt bra i mål men Helenius ska helt klart ha fått några matcher för att få en ärlig chans.
Blir intressant och se hur det blir nu... Känns som ledningen mest lyssnat på ropen från hemsidans forum, om de nu inte finns någon underliggande orsak som man inte gått ut med.
Hur som helst får man önska Fredrik välkommen till SSK!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skapa flashcards