Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 25 januari 2011

Sjukt låg nivå på Sveriges elitseriedomare!

Av Daniel - 25 januari 2011 22:45

SSK möter ikväll Skellefteå men de blir tyvärr ett jäkla surt poängtapp.
En tabell efter jul lägger SSK på en 2a plats och man är ett klart bättre lag nu.
SSK äger i stort sätt matchen i 45min och har mängder med lägen att göra mål men har ändå bara 1-0 inför 3e perioden. Även början av den perioden äger man och får också 2-0. Sen börjar man backa samtidigt som SAIK får mer fart.
Skellefteå hämtar upp till 2-2 men så gör 3-2 samtidigt som Sjögren storspelar i målet! Men domare Lärking & co finns också på banan och vill något annat, som vanligt.
Med 1 min kvar kommer 3-3 lite turligt, ett mål Sjögren kanske får ta på sig.
Men vad är de för fel på Lärking. Tekningen innan målet vill SSK ha timeout under väldigt lång tid men tillåts inte till de. Varför???

SSK vinner tekningen men backen hålls fast och SAIK vinner pucken som också blir mål.
Lärking & co sög matchen igenom. SSK fick några PP och borde avgjort matchen långt innan 3e perioden och speciellt i förlängningen då man får spela 5 mot 3, dåligt av SSK. Men den randiga muppen hade ingen känsla alls i matchen, inte åt något håll och förstör allt.
Svenska Elitseriedomarna håller pinsamt låg nivå!

Kanske vore god tid att media väcker debatten kring våra elitseriedomare!?!!
Men bra match av SSK igen i alla fall, men sjukt tråkigt att man bara får 1 poäng i stället får 3.

Snygga straffar från båda lagen avslutar matchen, men tråkigt att matcher ska avgöras med ett lotteri... Tråkigt att Yanick Lehoux bränner sista straffen. Ja hade gärna sätt någon annan lägga den efter som han brände flera bra lägen under matchen... men men.

Hur som helst så är SSK verkligen på gång nu. Sen jul är de ett helt annat lag.
Man har inte förlorat i full tid på 6 matcher.

Var man bara liiite bättre i PP och inte haft videodomarna emot sig tidigare hade man haft en slutspelsplats just nu. Men de är många matcher kvar att spela och forstätter man att spela som man gjort på slutet kommer man knipa en slutspelsplats (blir nästan chockad själv över vad ja skriver, haha)

Men en sak som upprör är den tänkta hockeypubliken i Södertälje.

SSK spelar bra och tar poäng. Har som sagt inte förlorat i full tid på 6 matcher. Ändå kan man inte ens lyfta sin feta röv och gå och stödja laget på plats!?

Och vad är de med de idoter som som är på plats men som väljer att gå hem innan de är slut. Parkeringen må ha varit en kattastrof tidigare, men de är flera år sen och nu tar de inte många minuter att komma ut på vägen efter matchen!

Har man varit i hallen över 2 timmar kan man väl vänta 5 minuter till och göra sitt yttersta för att ge sitt stöd!


Tisdagen den 1 februari (om en vecka) är de fri entré till matchen mot Frölunda.

Då borde de inte finnas någon ursäkt för varje södertäljebo.

Går man inte på matchen då bör man aldrig heller säga nåt om SSK, och framför allt ALDRIG kalla sig SSKare. Varken den här säsongen eller någon annan gång. Och framför allt är den personen inte heller SSKare när man firar sitt 8e SM-guld!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Träna glosor med Ovido