Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 11 februari 2011

Snöstorm

Av Daniel - 11 februari 2011 08:30

Skottade som en tok igår kväll. Hade snöat ca 25cm.

Förstod att de skulle komma mer snö men var tvungen för att komma fram till bilen. Så vaknar man upp till sjukt mycket mer snö, minst 20cm till. Asså finns de ingen gräns!? Var kommer skiten ifrån?

De enda positiva är väl att man inte befinner sig i 08-områdena just nu. Där nere brukar de inte kunna ploga så ja kan ju tänka mig hur de är nu.
Är imponerande hur snabbt och bra de plogas här uppe faktiskt. Visst var de lite halvkaos i morse men alla vägar var ändå plogade och de som satt fast var dom som skulle ut från parkeringar osv. En bil framför mig höll på att klippa en stolpe och bilen bakom mig var nära att köra in i mig.

Erika skulle börja jobba kl.8 i Borlänge. Strax före 7 skulle tåget gå och de var bara försenat ca 15 min. Men väl vid Borlänge stod de för många tåg vid stationen så dom skulle få vänta till efter 8 innan tåget fick köra in. Är förvånad att tåget gick överhuvudtaget. Men så var de inte SJ heller.

Nej. Idag lär man ju hålla sig inne. Men framåt kvällen måste ja ut och skotta igen för då ska ja hämta hem Erika. Frivillig som har lust att komma och hjälpa till? De är gratis motion, och ja du kan även få en blöt klapp på axeln efteråt :)

Skulle kunna göra väldigt mycket för en fyrhjuling med plog just nu...Så här såg de (nästan) ut när man skulle till bilen i morse.

Lite lätt överdrivet kanske :) Bilden är lånad ifrån Google.


Hade fått en massa blandade kommentarer när ja loggade in för en stund sen (jätteroligt!) och flera vill ha headers. Ja kommer höra av mig till alla så fort som möjligt... Och som ja skrev tidigare så prioriteras dom som kan erbjuda något tillbaka först...

 
ANNONS
 
Kalle

Kalle

12 februari 2011 14:28

Den här snön är jag verkligen trött på och jag hoppas att den kommer att försvinna snart :)

Ta hand om dig :)

Kalle

http://KalleGoesWritning.bloggplatsen.se

Daniel

12 februari 2011 14:30

Kan bara hålla med!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se