Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 14 februari 2011

Ond tro

Av Daniel - 14 februari 2011 15:00

Såg den svenska thrillern Ond tro. Visste inget om filmen innan mer än att den var svensk och att Jonas Karlsson var med.

Så här efteråt förstår ja varför man inte hört talas om filmen innan.

Kort sagt handlar filmen om en dansk kvinna som flyttar till sverige för att arbeta. En kväll hittar hon av en slump en mördad man. Hon beslutar att själv börja jaga den seriemördare som sägs gå lös och träffar samtidigt på en man hon inleder en relation med.

Filmen kunde säkert ha varit bra, om den inte varit så extrems seg från början till slutet. Kvinnans konstiga agerande i filmen gör de också bara förvirrat och vem mördaren är blir inte svårt att lista ut.

Den som inte hör vem som ringer de konstiga telefonsamtelen till kvinnan i filmen måste vara döv eller otroligt dum (se trailern), kvinnan är tydligen en av dom...

Förutom Jonas Karlsson är även bla Sonja Richter (från den starka filmen Älskar dig för evigt) och Magnus Krepper (Kommissarie Winter).
Nej de här var verkligen ingen film man ska gråta över om man missat. Tro inte på betygen på omslaget.

Ska du välja en film att se så välj något annat!

Se trailern så behöver du inte se filmen.

Betyg: 1,5 av 5.


  


Mona har just flyttat till stan och nytt jobb. På väg hem från jobbet en dag blir hon vittne till ett bestialiskt mord. Hon blir chockad och skakad men någonting väcks också inom henne. Av en slump möter hon mitt i detta Frank och de inleder ett trevande förhållande. Hennes fascination av mordet och mördaren växer till besatthet och när polisen inte tar Monas misstankar på allvar släpper hon allt för att själv hitta mördaren. Jakten leder till en våldsam uppgörelse, inte bara med mördaren utan också med Monas egen moral.

 
ANNONS
 
johanna

johanna

14 februari 2011 22:09

- Tack så jätte mkt! :) Hoppas att du fastnar kvar här och glad alla hjärtans dag! :)

http://johannalicious.blogg.se

 
Sofia

Sofia

15 februari 2011 13:33

Har sett den filmen men gillade den inget vidare!

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

Daniel

15 februari 2011 15:39

Ja tyckte den var skitdålig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se