Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 2 mars 2011

Skandal åter igen!

Av Daniel - 2 mars 2011 15:05

Brynäs - SSK.

Ja vad ska man säga. Blir förbannad bara ja tänker på matchen.

Ännu en gång är de videodomaren och den vanliga domaren som ska avgöra en match som SSK borde vunnit.
Vet inte hur många gånger den här säsongen som SSK skulle vunnit om de inte varit för domaren,speciellt videodomaren.

SSK gör 0-2 välförtjänt men domaren vill kolla närmare på ett skott en Brynässpelare haft ett par minuter tidigare och efter 2 (!!!) videogranskningar är de istället 1-1.

Poppe blir riktigt förbannad och kliver ut på isen för att få ett snack med domarn och efteråt är kritiken hård.
BRA att SSK säger ifrån, men de skulle man gjort för längesen!

Har inte sett några reprisbilder som kan visa att pucken är inne och med den vinkeln pucken studsar är ja helt säker på att den tar i ribban.

Ena domaren ska även ha sagt att pucket tog i ribban och lika så Brynässpelare själv som sköt!

SSK gör 1-2 senare men fler tveksamma domslut kommer på slutet och Brynäs kan göra 2-2 i spel 6 mot 3 i slutet av matchen och vinner sen på straffar.

De är inte meningen att SSK ska spela slutspel. ALLA vill göra allt för att sabba för SSK. Hade de varit en match hade ja köpt nåt sånt här men de har hänt allt för många gånger för att tycka att de är en slump.

Tex mot Linköping tidigare dömer man bort ett mål som solklart är inne. Videodomaren kan inte se pucken efter som den ligger under målvaktens plock, inne i målet!
Mot Djurgården skjuter man en puck rakt igenom målet men de kollar man inte upp alls... ja de finns massor av sekvenser som är tveksamma och som kostat SSK viktiga poäng.

Enligt Aftonbladet kan den här skiten komma att kosta SSK 40 miljoner kronor. Hur f-n ska en klubb som SSK kunna satsa och bli ett stabilt hockeylag på de grunderna!?

Svenska hockeydomarna håller en nivå som får en att spy!

De där med videodomare ska vara till fördel men ger istället mer negativ bedömning då de allt som oftast (i alla fall när de kommer runt SSK) är tveksamma beslut. 2 huvuddomare på isen i stället för 3 har också gjort att bedömningen blivit sämre. Ingen tar sitt fulla ansvar och allt som oftast måste man konferera innan man kan ta ett beslut för utvisningar osv och flera gånger verkar de vara linjedomarna som får avgöra.

2 matcher kvar av grundserien nu och allt kan hända, speciellt med 4 blinda domare på plan och en på läktaren...

Timrå och HV71 är lagen SSK ska möta innan domen är fastställd. Slutspel, semester eller Kvalserien...



Är måttligt road av Canal+ hockeysändningar.

När matcherna gått på Canal+ Hockey sänds alla repriser med en aktuell tabell på sidan och nyheter från senaste matcherna under. Hur stor ide är de att se en match om man får se resultatet liksom.

Betalar sjuka pengar för att kunna se matcherna (runt 800kr/månad!) och så förstör dom allt.

Ska man behöva bygga upp skydd runt tvn för att kunna se sina matcher liksom...

 
 
Sofia

Sofia

2 mars 2011 17:02

Haha men gud!! Varför gör dom så?? Förstår att du får "täcka över" då!! Snygg filt förresten, har en likadan :)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

Daniel

2 mars 2011 19:36

Ja de är jobbigt att behöva "möblera om" för att titta på tv :)

 
Ingen bild

Tigern

2 mars 2011 17:13

http://tv.hockeyligan.se/main.aspx?contentid=504019108865

Solklart inne!
Helt enligt regelboken att domaren ska kolla vid nästa avblåsning. Brynässpelarna närmast jublar direkt efter skottet. Redan där visste domaren att de skulle kollas vid nästa avblåsning. Efter SSK-målet åkte domaren direkt och kollade med videodomaren. 3 olika personer kollade videon och alla var överens, solklart mål. Allt enligt regelboken, Brynäs fick sitt gjorda mål och klockan dras tillbaka. Allt annat är paranoit skitsnack...

Daniel

2 mars 2011 19:45

Har aldrig sagt att något gjorts fel med att videokolla och sen dra tillbaka klockan osv, de är efter reglerna och de säger ja inget om.
Att du säger att de är "solklart mål" gör ju bara dig dum i huvudet. Inte ens videodomaren kan ha tyckt att de var solklart efter som de tog väldigt lång tid att kolla och på klippet du länkar till kan du ju knappast påstå att man ser att pucken är inne.
Om pucken är inne eller inte spelar mindre roll i de stora, de är domarnas agerande gång på gång, match efter match man blir förbannad på. Har du sett mer än en SSK-match förstår du vad ja menar!

 
Ingen bild

Paranoid

2 mars 2011 19:03

http://lt.se/sport/ssk/1.1121988-beviset-det-var-mal

Daniel

2 mars 2011 19:50

Tack för länken. Då kan man glömma de och gå vidare. Synd bara att dom inte kunnat visa sånna bilder då måldomaren varit inblandad i SSKs bortdömda mål tidigare matcher också...

 
Ingen bild

Emilia

2 mars 2011 19:47

Men nu var de ju så att de var mål, pucken tar i de vita längst in i målet, kolla highlitsen från matchen, man ser de då..

Daniel

2 mars 2011 19:52

Har sett nu att de var mål men tack för upplysningen. Du tyckte väl säkert också att de var "solklart mål" redan innan du sett stillbilder osv :)

 
Ingen bild

Tigern

2 mars 2011 21:23

Jag sa INTE att det var solklart mål, utan alla de som kollade på videon som videodomaren hade sa att det var solklart mål. Som du nu ser i lt så var det ju ingen tvivel!!!

"Efter snack i fikarummet med videodomaren konstaterade han att det syntes tydligt på bilderna att pucken var inne. Men domaren videokollade en andra gång - det var för att veta vid vilken tidpunkt målet inträffade."
Källa: http://www.everysport.com/sporten/matchrapport/24867301

Var själv på matchen och trodde på Brynäsmål. Ni som varit på hockey vet hur en stolp/ribb-träff låter. Nu var det helt ljudlöst, precis så som det blir när den vaderade innerställningen träffas.

Vad kan vi då läsa av ditt inlägg:
Pga studsvinkeln är du SÄKER på att den tar i ribban. Blind domare på plan och läktare. Jag är dum i huvudet för att jag påpekar att 3 olika personer som sett videon var säkra på att det var mål.
Kanske var det du som hade fel?

Daniel

3 mars 2011 00:06

Ja, jag hade fel om målet, men innan alla bilder och olika intervjuer med citat hade ingen annan mer att gå på än jag, så länge du inte var en av domarna.
Men orka... Tycker fortfarande de har blivit fel allt för många gånger tidigare och med de i skallen så är de kanske inte så konstigt att man tvivlar när nåt verkar osäkert.

 
Lisa

Lisa

8 mars 2011 09:09

T.o.m jag såg matchen och det var ju lite spännande.. Usch, att jag kan säga så om nåt så tråkigt.

http://lisawikstrom.blogg.se

Daniel

8 mars 2011 09:21

Spännade och tråkigt... du får nog släppa principerna och erkänna att du gillar hockey :)
Och självklart hejade du på SSK, eller hur?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards