Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 14 mars 2011

Kvalserien

Av Daniel - 14 mars 2011 21:45

Så var världens tuffaste hockeserie igång, Kvalserien.

Kvalserien brukar innebära ångest. Som elitserielag har man allt att förlora medans lagen från Allsvenskan har allt att vinna.

SSK började ikväll hemma mot Modo.

Matchen svänger fram och tillbaka och de är väl inte någon överdrivet bra match från någon av lagen.

Modo är de bättre laget i 1a perioden och gör 0-1 vid 5e minuten.
SSK jobbar upp sig och vänder matchen i 2a till 2-1 men matchen slutar 2-2 efter full tid.

I sudden händer inte speciellt mycket och SSK får sen vinna på straffar.

SSK byter ut målvakten Sjögren inför straffarna och Helenius får chansen. Modos straffar är ganska dåliga. Julian Jacobsen blir matchvinnaren för SSK. Han gjorde också ett mål i matchen.
SSK gör också ett mål i powerplay vilket inte varit en vanlig händelse den här säsongen, mycket viktigt. En annan nyckel för SSK kommer Videll att vara. Han har varit sjuk innan kvällens match vilket märktes i matchen. Han var ok men de lilla extra saknades.

Kedjan med Månsson, Chabada och Jacobsen var bra. Mindre bra var Lehoux och Seikola som hade en riktigt seg kväll.

Poäng till båda lagen känns rättvist sett över hela matchen och de är skönt att SSK till sist får extrapoängen. 3 nya poäng på torsdag!


Övriga matcher:

Växjö - Mora 5-1

Örebro - Rögle 6-7 (sd)


Nästa omgång på torsdag:
Rögle - Växjö

 Mora - Södertälje

Modo - Örebro

 
 
Sofia

Sofia

15 mars 2011 17:41

Tandläkaren klarar inte av denna då den växer in i käken, därför den långa väntetiden. Håller dig om röstningen, längtar så efter att sitta ute och grilla och dricka vin :)
Ledsen att ja inte kommenterar ditt inlägg men hänger inte det minsta med på sånt där ;)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

Daniel

15 mars 2011 17:52

Ok då är ja med. Då var de lite värre. Jobbigt.
Ja man längtar verkligen till sommaren. Bara hoppas att den inte regnar bort sen, eller att vi blir mygginvaderade som tidigare.
Du kommenterar de du vill :)

 
Sofia

Sofia

15 mars 2011 18:18

Nej inte regn och inga mygg heller tack! Ja är allergisk mot mygg och ja alla bett så ja får stora bölder och ser helt pest biten ut :) HEMSKT!
Sv: Jag har också alltid varit så, inga tabletter. Stundvis skulle ja behöva en hel pall men det känns som man ger upp på nåt vis. Och som du säger, det hjälper inte i längden. Tabletter gör bara att problemen försvinner för stunden. Jag tror mitt största problem är det humöret ja fått, mkt tack vare min pappa och ja borde nog, för min egen skull sagt bye bye ti8ll han för längesedan men ja kan inte. Hur ja än vänder och vrider på mig, att han förstört min familj och allt ja trott på, det gör mig så arg!! Sen så vill han att vi ska tycka synd om han... ÅHH ja blir arg bara ja tänker på det!!

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

Daniel

15 mars 2011 18:55

Är väldigt tveksam till att de var Gud som skapade myggen :)
Här har vi haft jätteproblem. De brukar bespruta Dalälven men de senaste två åren har dom knasat till de så att de antingen inte blivit någon besprutning eller så har den kommit för sent.

Ja de är svårt de är... han kommer ju alltid att vara din pappa men når man inte fram så de kan bli en förändring så blir de ju svårt. Bollen borde ju ligga hos honom, och då kanske de inte händer så mycket till förändring, kan ja gissa...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards