Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 27 mars 2011

Sommartid

Av Daniel - 27 mars 2011 09:27

God morgon.

Sitter här vid datorn och nickar. Är ganska trött. Körde Erika till bussen för en timme sen.

De känns att man dragit fram klockan för sommartid och därför fått sova en timme mindre, men de ska bli skönt att de blir ljusare.

Fast igentligen tycker ja de är ganska onödigt de här med vinter och sommartid. Varför hålla på och ändra klockan liksom?


Har drömt en massa senaste nätterna.

Natten till igår drömde ja att jag fick hem böter i brevlådan. Som för fortkörning fast ja hade fått de för att ha kört med helljus förbi en fartkamera. 280kr skulle ja betala. Kanske ska köra lite försiktigt några dagar nu.

I natt skulle ja ta hand om första träffen av en grupp som skulle bilda en kör. Vi samlades i innbandyhallen och han som skulle leda allt var skitgrinig så ja drog. Sen drömde ja att ja var på någon fest. De var massa tjejer som körde någon underhållning medans värden för festen gick runt till varje gäst så man fick laga sin egen mat. Ja stekte oxfile på min tallrik. Sen kom de någon som frågade hur stor snopp ja hade. De var någon tävling. Ja ville inte säga nåt så då tog han plöttligt tag mellan mina ben. Ja blev förbannad men han sa bara att ja skulle vara stålt och att ja nog kunde bli en vinnare i tävligen. Killen som satt bredvid mig ville också känna men ja hotade honom med att få stryk och då vände han sig åt andra hållet.

Senare var ja ute och åkte bil. Någon sa att han sett att polisen spanat på mig i flera dagar. Dom hade setat i en stor lastbil utanför mitt hus. Ja skrattade bara åt de och konstaterade att poliserna måste haft väldigt tråkigt dom dagarna...

Konstiga drömmar.


Idag hände nog ingenting. Väntar på att kusin ska vakna så ja får spöa honom i lite hockey på PS3an. Kanske ska hjälpa till med väckningen snart, hehe.

Ne, dags att surfa vidare.

Good bye!Kolla in reklamen! Riktigt bra erbjudanden faktiskt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se