Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 29 mars 2011

Valhalla Rising

Av Daniel - 29 mars 2011 09:15

Go morgon!

Vaknade av att de var kallt. Hade glömt sätta på elementet igår så de var 14 grader i sovrummet. Inte skönt.

Ute snöar de. Känns riktigt värdelöst fast de är ju inget som kommer ligga kvar mer än ett par dagar.

Väntar på att dom ska ringa och säga att min fyrhjuling kommit. Hoppas de blir den här veckan som dom sa. Spännande.

Igår var en kommuntant här och kollade för ev förrådsbygge och ombyggnad av köket. Tror de kommer bli bra när allt väl kommer igång.

SSK spelade mot Växjö igår. Blev en riktigt pinsam förlust. Man var klart bättre i första perioden men sen blev man utspelade. Torsk med 5-1. Man får tacka Rögle att dom spöade Modo för de gör att ett litet hopp finns kvar. Var så sjukt besviken igår så resten gick man omkring och var sur. Önskar att man inte brydde sig om hockeyn alls, men så är de ju inte...

Idag ska ja inte göra nåt alls. Spela lite tv-spel och kolla tv, kanske även någon film. Testade Viaplay igår för mer än hockey. Såg filmen Valhalla Rising med Mads Mikkelsen. Vilken skitfilm. Inte värt att skriva om den. Snubben hade inte en enda replik i hela filmen utan gick runt och dödade folk här och var bara i typ sen vikingatid. Värdelös film!

Om Erika är ledig någon dag vore de nice att kolla igenom lite nya filmer som ligger och väntar, bla The fighter, Black Swan och andra oscarsbelönade filmer, men när de blir återstår att se.

Nej, dags att leta upp soffan.

Bye!Sjukt dålig film!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se