Skapa quiz och frågekort
Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 7 maj 2011

Hackat mailkonto

Av Daniel - 7 maj 2011 09:43

Har fått mitt mailkonto hackat eller nåt.

Skulle logga in som vanligt men får en felkod som säger att mitt konto är spärrat.

Antingen har de blivit spärrat för att någon skickat stora mängder spam i från kontot eller av någon annan anledning som tydligen kan vara lite vad som hellst som bryter mot reglerna hos Windows Live.

De ska gå att få kontot öppnat om man kan svara på en massa frågor om sitt konto, men hur enkelt är de.
Har haft kontot sen Hotmails begynnelse (enligt Wikipedia 1996) och mins inte vad ja skrivit i för uppgifter då. Har dessutom velat vara annonym så ja har inte skrivit mitt riktiga namn eller födelsenummer.

De ska gå att återställa om man loggar in från den dator man hade när man registrerade kontot, men de känns ju inte så lätt efter som datorn från 90-talet är skrotad för väldigt länge sen...

Har setat bra länge nu och försökt få tag på något telefonnummer man kan ringa till någon support men de verkar inte finnas. Vet inte om ja är blind men ja kan inte ens hitta en vanlig mailadress till någon support, bara massa färdiga listor som ska fyllas i med uppgifter ja inte vet.

Blir så sjukt less.

Massor av mail som man sparat genom åren är borta. Kanske mest skit ifs men ändå. Massor av mail med inloggningsuppgifter till olika sidor och tjänster, kontakter osv... allt är borta om ja inte får igång kontot igen.

Vet inte hur ja ska göra. Suck! FUCK!!!

Va inte riktigt de här ja hade tänkt göra hela dagen idag...

Hoppas de är någon helt okänd som ställt till med de här och inte någon man känner, för då kommer en person mindre leva när allt de här är över.


 
Skapa quiz och frågekort

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skapa quiz och frågekort
Med Ovido kan du skapa egna quiz - Ett enkelt sätt att träna glosor