Skapa quiz och frågekort
Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 13 maj 2011

Lite av varje

Av Daniel - 13 maj 2011 12:42

De har stått still på bloggen några dagar nu. Har liksom inte haft så mycket att säga tror ja. Men de verkar vara ganska tamt med bloggande på flera håll just nu. Inte för att ja följer så många bloggar men dom ja brukar titta in till verkar ha lite torka precis som här...


Dagarna går fort och de händer inte så jätte mycket just nu.

Vädret har varit ganska bra men igår och idag har de regnat en del, men de har inte gjort så mycket efter som de ändå varit ganska behagliga grader i alla fall.

Erika jobbar som vanligt och ja har mest setat hemma och degat.

I helgen är hon ledig så då blir de säkert lite fyrhjulingsåkande igen.

Fyrhjulingen ska in på första servicen på tisdag också. Skönt att få de gjort så kan man gasa på utan att behöva ha koll på timmar och mil ett bra tag innan de är dags igen.

Fick första servicen på köpet och de känns bra nu när man vet att den är väldigt dyr. Tror de skulle gå på 2-3000kr i vanliga fall. Är mycket som ska kollas osv.


Går och funderar på lite fixande av huset, men de är svårt att bestämma vad man ska prioritera när de är mycket som behöver göras. De mindre grejerna känns mer lockande men är kanske inte de som är viktigast.

Skulle vilja bygga om altanen, göra den lite större och byta räcke till staket.
Sen skulle de vara trevligt med en farstubyggnad på framsidan. Tror huset skulle få ett helt annat utseénde, och de skulle inte skada.

Annars behöver de målas om, tapetseras, dras ny el, fixa golven osv...

Köket ska också bli nytt och de är bara en tidsfråga, väntar lite besked om de bara.

Sen blir de ev gragebygge.

Så vad börjar man med? Lite hantverkskompisar skulle inte skada.

Någon snickare och målare som vill komma på besök!??Billig hantverkare sökes!


Funderar på att köpa en liten "pool" till sommaren. Typ en barnpool bara, så man kan svalka sig lite. Frågan är vad man ska sikta på. Vill även att hundarna ska kunna plaska lite och då går kanske dom flesta sönder av klorna. Borde funka att lägga i typ trasmattor eller nåt så går klorna inte igenom. Vad tror ni om de?


Någon som vill komma på poolparty hahaha


Har uppdaterat lite på datorn senaste dagarna och bla installerat Explorer 9. Går mycket fortare att surfa nu mot tidigare.

Har även äntligen fått klart uppdateringen på min telefon. Telefonen känns väldigt mycket smidigare, inget som låser sig osv.

Idag har jag setat och kollat lite nya grejer till telefonen också och hittat en del.

Chrome to phone tex. är en funktion som funkar så att man kan skicka de man hittar på nätet med datorn till telefonen med ett klick.

Hittar man tex ett youtubeklipp man vill ha i mobilen... klick så kommer den till mobilen. Eller om man vill kopiera en test så markerar man den och... klick så är den i mobilen och kan användas till mail, sms osv.

Nåt annat som är bra är tex om man hittar en karta eller nummer på eniro... klick så är den i telefonen, direkt i kontakterna färdig att redigera och spara.

En väldigt enkel och bra funktion som ja tror att ja kommer använda ofta. De ända som krävs är en gratis app i telefonen och ett googlekonto, sen får man surfa med webbläsaren chrome också men de gör ju inget (ev går de även till explorer och firefox men de har ja inte kollat ännu).

Här finns en bra video som visar vad de är och hur enkelt de är att använda: Chrome to phone - Youtube.

Trillade även över spelet Drag Racing. Ett riktigt beroende framkallande spel för oss som gillar bilar och race.
Man ska köpa bil, tävla och trimma. Sen får man köra i olika klasser och kan även köra online. Riktigt kul, så nu får Angry bird vila lite :)Drag Racing

 
Skapa quiz och frågekort

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skapa quiz och frågekort
Med Ovido kan du skapa egna quiz - Ett enkelt sätt att träna glosor