Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 29 juni 2011

Varmt och allsång

Av Daniel - 29 juni 2011 10:46

Sol och sommar i dag också. Nice!

Idag ska ja nog inte göra nåt ansträngande alls. Ska nog ta ut en madress och lägga på altanen och ligga där och steka hela dagen.

Tänk om man visste hur många sånna här dagar man fick i sommar. De är riktigt skönt med värmen men man blir lite stressad med att hinna vara ute så mycket som man vill innan regn och kyla kommer tillbaka.30 grader inne i går kväll. Blir lite varmt när man ska sova... 


Igår blev de en del fyrhjulande. Har tagit hem fyrhjuligen från föräldrarna för att kunna åka lite mer. Enklare att spontant ta en sväng när man inte behöver åka dit för att åka.

Efter några timmars åkande blev de grillning och Allsång på tv.Fyrhjulingen


Vet inte riktigt vad ja ska tycka om Måns Zelmerlöw som ny programledare för Allsång på Skansen. Allt är ju bättre än Anders Lundin, den saken är klar så de är ju svårt att bli sämre och Måns var väl helt ok i sig. Men hur tänker killen. Han har just kommit upp i sin karriär som artist och väljer att bli programledare!? De är ju ingen dlig stämpel han får efter de här liksom. Hmm... Men bra med en programledare som kan sjunga i alla fall.
Stör mig dock på att SVT formar om programmet till de sämre.

Nu var de bara första programmet så ja vet ju inte hur de kommer vara framöver, men Skånetema!? Visst att Måns är från Lund men Allsång på Skansen är väl ändå ett Stockholmsprogram, även om de ses över hela landet. Ska de bli tema från massa olika landskap nu eller?

Sen tycker ja att flera av allsångerna inte alls hör dit. Sånger som är allt för nya och dåliga och inte alls nåt man sjunger vid sånt tillfälle...

Sen kändes de som om de var så mycket mellangrejer och flams som bara blev utdraget och segt, men de blir kanske bättre. Kanske är de jag som börjar bli gammal och grinig också... Programmet är ju inte ens den typ av tv ja igentligen gillar, även om ja av ren tradition brukar se Allsången.


Nej nu är de dags att fixa sig lite solbränna.

Adjö!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se