Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 30 juni 2011

Regn hela juli

Av Daniel - 30 juni 2011 18:22

Oj vilket fart de blev på kommentarerna igår efter inlägget om katter och dess ägare. Kul. Roligt att folk vågar säga nåt. Allt som oftast säger de som läser ingenting, oavsätt vad man skriver. Man måste tydligen skirva om invandringpolitik, kamphundar eller katter för att få en reaktion.

Hur som helst var de roligt att få hela 24 kommentarer. Tror de kan vara rekord.

Vet inte om ja blev så mycket klokare av de som skrev, men de hade ja och andra sidan inte förväntat mig heller. Katter är vad dom alltid varit för mig. Ett opålitligt djur som får större frihet än dom borde få ha... men nog om de nu. Får kanske återkomma till ämnet en annan gång.

Sen kan väl tilläggas att de går bra att lämna en kommentar även när ja skriver annat också, bara så ni vet.


Idag har de varit en ganska seg dag idag. Satt större delen av förmiddagen och väntade på att pappa skulle komma på besök. Vi skulle bygga ett litet provisoriskt tak över fyrhjulingen. Han sa för ett par dagar sen att han skulle komma som idag.

När ja ringde och kollade var han var visade de sig att han och mamma blivit barnvakt och istället var på väg ut för att bada.

Plöttligt hade ja inget speciellt att göra idag. Blev att försöka ta tillvara på de sista(?) soltimmarna i solstolen istället. Har legat och lyssnat på Patrik Sjöbergs bok som aldrig verkar vilja ta slut. Boken är helt ok, ganska intressant, men de blir lite väl mycket höjdhoppsresultat, vilket ifs inte kanske är så konstigt.

Himlen har varit helt klarblå även idag men för en stund sen började molnen komma och nu ser de ut som regn och åska inte är mer än max ett par timmar borta. Enligt Aftonbladet ska solen och värmen ska tydligen ta paus i en månad nu. Inte allt för kul!


Från strålande sol till moln och snart en massa regn... ja vill ha mer sommar!


Nu ska ja ta och duscha för att sen åka till Borlänge och hämta hem Erika.

Ha en bra kväll!

 
 
chayenne

chayenne

30 juni 2011 19:14

Sv: Ohja, det blir en del naglar :)

http://sense.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se