Fuck the past - Kiss the future

Alla inlägg under juni 2011

Av Daniel - 6 juni 2011 21:19

6e juni och Sveriges nationaldag börjar gå mot sitt slut.

De har varit en dag med väldigt fint väder, riktigt varmt.

Dagen började med att vi sa hej då till Emma som åkte hem till Norrland igen efter några dagar här i Dalarna. Efter de satt vi i solen någon timme, spelade lite Yatzy (behöver ja säga vem som vann?   ). Lite mat på de och sen en dusch.
Senare på eftermiddagen åkte vi in till Hedemora för att köpa hundmat och köpte även glass på Lappens, skogsbär och hjortron åt jag.

På väg hem blev de en liten utforskning i skogarna runt Garpenberg och Kloster. De var väldig fint där ute, lite som på film.

Nu är vi hemma igen och tanken var att vi skulle grilla. Klockan blev tyvärr lite väl mycket och så blåser de rejält så köttet får stekas istället.
Sen blir de nog lite film eller tv. En bra dag idag helt enkelt.



Grattis Sverige! Hur har du firat nationaldagen?


Över helgen var alltså Erikas syster Emma på besök (ja har sagt de flera gånger tidigare va..?). Hon kom i fredags och åkte hem idag.

Roligt med besök.

Fredag kväll grillade vi och svullade jordgubbar mm.

På lördag åkte Erika och Emma iväg en sväng och kollade in vad Hedemora med omnejd har att erbjuda. Jag var hemma och låg i solstolen... lite för länge (som vanligt). På kvällen blev de Kubb ioch senare lite Move på PS3.

Igår var vi iväg och åt mat på Lagunen och efteråt hälsade vi på hos mamma och pappa några timmar. Väl hemma vart de med Move och lite tv. Emma gick och la sig ganska tidigt efter som hon skulle köra långt idag, men jag och Erika såg finalen av Big Brother (några timmar efter sändning). Rätt person vann, men de var ganska väntat.

Ja de var den här helgen de. Tiden har gått väldigt fort.

Jag har blivit förkyld och sitter nu med tjock nästa och lite feber. Ingen höjdare! Tror de är första gången någonsin ja blivit förkyld på sommaren, men någon har smittat mig (inga namn).

Nej nu är de dags för mat. Känns som man knappt gjort annat än att äta den här helgen men de lika bra att trycka i sig lite till.
Ha en bra kväll alla!



Emma och Erika spelar Move

Av Daniel - 4 juni 2011 14:45

Sommar!Äntligen har den riktiga värmen kommit. De seglar förbi lite moln då och då men huvudsaken är att det är varmt och skönt.Igår blev de grillning och de lär de nog bli ikväll också.Erika och Emma är ute på tour i Hedemora och har legat och solat. Riktigt skönt att ligga halvsovande i solstolen. Har börjat lyssna på boken av Patrik Sjöberg. Verkar bra men väldigt lång.Nu är de nog dags för en dusch tror ja.Ha en fortsatt trevlig sommardag och njut av solen. Inget "usch vad varmt de är"! Tänk på att de inte var länge sen de var massa snö och kyla, och de är minder än 7 månader till jul ;)



Skön värme

Av Daniel - 3 juni 2011 11:00

Så var de helg igen.

Har just småstädat och diskat lite. Skönt att få undan en massa skit.

Vi borde ha besök oftare så man blir bättre på att städa och fixa för varje gång man ska få besök vill man ju att de ska se ok ut.

Erikas syster Emma kommer på besök över helgen. Trevligt. Får se vad vi hittar på. Ska väl bli ganska bra väder tror ja så de kan nog bli lite grilla och sola. Annars är de inte mycket planerat. Ska försöka få gräset klippt igen innan de blir för tjockt. Blir nog en bra helg.

Vi hade planerat grillfest den här helgen. Förra året hade vi fest samma helg och tänkte ha de som en stående grej varje år. Men folk hade tyvärr ingen lust at komma den här gången så vi ställde in allt. Tråkigt faktiskt... men men, man kan ju inte tvinga hit sina kompisar. Ibland bor vi tydligen längre bort ifrån dom än vad dom bor ifrån oss...


Igår hände inte mycket. Hade tänkt fixa med bilen men fastnade här vid datorn lite för länge. Ganska typiskt mig. Ska försöka få de med bilen gjort idag istället.

I går kväll var vi till Lappens och tog en burgare. Åkte ner till en sjö inne i stan och åt i solen. Efteråt blev de glass i stora lass också. Gott och mysigt.

Nattis var med också och hon tyckte de var väldigt trevligt, speciellt när hon fick smaka lite pommes och glass.

Så skönt att kunna vara ute när de är så här bra väder och att bara kunna glida runt i bilen med fönster nere och åka omkring och titta på folk. Har även blivit väldigt mycket tittande på hus senaste tiden också. Tänkte på de igår att vi nog varit på var enda gata i hela Hedemora, så nu finns inte mycket mer att se :)


Nu ska ja återgå till den sista städningen.

Ha en bra dag på er alla!



Åh va gott med glass, men de är lite kallt på näsan

   
Några närbilder på en snygging


Mina tjejer mys i solen

 

Av Daniel - 3 juni 2011 09:15

Fixade ny header igår. Kändes som de var dags att få bort snö och kyla även här på bloggen.

Satt länge och hade lite svårt att hitta bilder att använda men ja får göra om lite senare. Lite tråkigt med samma stil som tidigare också men ja kom inte på nåt nytt sätt att ha de på. Hoppas de ser ok ut i alla fall.



Ny header

Av Daniel - 2 juni 2011 12:00

I´m back!

Nu är jag tillbaka i bloggen igen.

Har inte bloggat sen den 16 maj. De har varit det klart längsta uppehåll sen jag började blogga. Inte bra.

Skulle kunna säga att ja haft fullt upp med annat men igentligen har ja väl mest bara inte haft lust att blogga. Nästan varje dag har ja tänkt att skriva nåt men så sjuter man på de och till sist blir de inte av. Men nu ska de bli lite bättring. Finns tydligen dom som saknat mig lite här i alla fall och de är ju roligt att höra.


Jaha, vad har hänt sen sist då. Hmm, vet inte riktigt vad ja ska berätta.

Förmodligen har ja gjort en massa grejer men minnet är som bekant inte de bästa.

Fyrhjulingen har fått sin första service. Tror ja skrev nåt om att den skulle få de sist. De har inte blivit så mycket åkande dock vilket är lite tråkigt. Erika jobbar typ hela tiden och de är ju trevligare med sällskap när man ska ut. Men ett par turer har de blivit i alla fall.
Lyckades bla få pappa att åka med en sväng. Han tyckte de var roligt men de lät lite som han trodde att ja skulle köra värsta rallyt med han. Hade tänkt tagit en lite längre sväng i helgen som var, men där ja planerat att köra skulle de vara något stort scoutläger i flera dagar så de sprack...



Jag och pappa på fyrhjulingen

Jo ja håller på och tänker mig tokig på renovering. Är så mycket som behöver göras och så lite som blir gjort.
Köp aldrig ett hus som är i renoveringsbehov!
Funderar över nytt kök och ett stort garage, mäter och kliar mig i skallen och sen är frågan nu är om golven i huset ska slipas eller om ja ska lägga lamitat. Tänkte ta tag i dom nästa vecka. Sen ska de tapetseras och tanken är även att huset ska få en ny fasad. Tanken har faktiskt även funnits att bara småfixa lite och sen lämna huset. Vi har varit runt och tittat på en del andra hus men de är så svårt att hitta nåt som passar. De ska ligga rätt och vara i 1-plan, inte ha renoveringsbehov och ha bra tomt utan grannar allt för nära. Med dom kraven blir de inte många hus kvar till rimliga priser. Men vi får se om de blir nåt framöver...



Vilket golv är finast?


Igår hade ja lite planteringsdag. Var och köpte blommor som ja planterade i olika krukor. Har även lite funderingar på att göra ett par blomsterrabatter. Kunskapen om blommor är dock väldigt begränsad. Vill ju ha sånt som kommer om varje år så man slipper fixa nytt, men så långt har ja inte kommit ännu.

Kommer inte på så mycket mer... senildement kallas de :)

Dagarna har väl varit mest som vanligt.

Upp tidigt för att köra Erika. Kolla nätet. Fundera och planera, klippa gräs, ta hand om hundarna, fixa mat, hämta Erika, äta, se på tv och sova...


Idag blir de att fixa lite med bilen, blir ett nytt körreglage. Senare blir de att småstäda lite. Erikas syster Emma kommer på besök över helgen och de kan ju vara trevligt om de inte är hur stökigt som helst här då.


Men men. Nu är ja tillbaka här på bloggen i alla fall så vi hörs väl snart igen.

Ha en bra dag!

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards