Skapa quiz och frågekort
Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 16 juli 2011

Hungrig

Av Daniel - 16 juli 2011 11:48

Usch, känner mig helt blurrig i hela kroppen. Känns som ja sitter i en stor bubbla och armarna liksom är halvdomnade.

Är över 40 timmar sen ja åt nåt och de känns.

Har börjat gå så långt så ja ser mat överallt. Så fort man har på tvn är de mat. Överallt där ja surfar är de reklam om mat. Mat mat mat. Tror ja skulle behöva äta.

Tänk en kebabtalrik, entrecote med pommes, räkmacka, nötchoklad, Lantchips, CocaCola... åååh, vad som helt vore sjukt gott just nu. Frågan är vad min mage säger när ja börjar äta igen.

Tror ja tog någon form av toalettrekord igår. Inte kul!

Kan inte förstå vad som fick min mage att knasa och de går mig knäpp. Vill veta. Har ätit samma sak som Erika de senaste dagarna men hon mår hur bra som helst.

Äta bör man annars dör man, sägs de. Ja skulle nog inte överleva länge utan mat. Efter bara några timmar blir ja matt och seg. Magen kurrade hela natten så de var inte lätt att ligga på rätt sätt så den skulle vara tyst och låta mig sova.

Ska försöka överleva tills kvällen, då har ja fastat 48 timmar. Får se vad de blir för gått sen. Kebab är inte omöjligt...

Tänk en bit jordgubbstårta, eller kinamat, Black & white, panpizza, grillad chorizo, burgare, hjortronglass...Feed me!

 
Skapa quiz och frågekort

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skapa quiz och frågekort
Med Ovido kan du skapa egna quiz - Ett enkelt sätt att träna glosor