Skapa quiz och frågekort
Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 19 juli 2011

Surt

Av Daniel - 19 juli 2011 12:55

Jaha så var de tillbaka. Magknaset.

Trodde att allt var bra men så igår började de kännas konstigt igen och sen blev de att sitta på toa ett par timmar i natt.

Blir låg och deppig av att vara så här. Kan ju liksom inte göra nåt och så är de extremt frustrerande att inte veta vad de beror på.
Har inte ätit nåt lika som sist ja blev dålig och bara samma saker som även Erika ätit. Blir knäpp.

Hade tänkt vart ut och åkt fyrhjuling idag (hade varit väldigt roligt nu när de regnat en del) men nu blir de att sitta inne och tycka synd om sig själv istället. Blääää...


Igår kom regnet rejält även hem till oss. Himlen öppnade sig och de öste ner hela dagen. Framåt kvällen klarnade de upp och idag är de helt ok väder igen med lite moln varvat med sol.

Under gårdagen blev de lite fix här hemma. La lite golv (som gått löjligt trögt så här långt). Vi hjälptes åt och de gick betydligt enklare när man fick lite hjälp. Orkade inte göra helt klart (vi började lite för sent) men vid nästa ryck ska de nog bli färdigt. Ser ut att kunna bli ganska bra. Tråkigt bara att väggarna ser ut som skit, men dom ska väl också få sitt så småning om.Fint golv, fult i övrigt

Rakade håret igår också.

Har ju sparat mitt hår för att kunna se lite fin ut när vi ska på bröllop om några veckor, men ja pallade inte att vänta så igår åkte rakapparaten fram. Sparade lite längd i alla fall. Fick inte raka helt för Erika och ja tycker nog att de blev ganska bra nu också.

Sparade tuppkam en stund för att se hur de blev, men den åkte av efter ett par kort.

 


Tillfällig frisyr

Är väldigt trött just nu. Blev inte mycket sömn i natt.

Först fick ja ju sitta och skita fram till halv 3, och sen tog de ca 1 timme innan ja somnade. Blev sen väckt av en hund halv 6 som hade kisskris. Sen snurrade ja ca 1 timme innan ja kunde somna om och kl 8 var de dags att kliva upp. Vad blir de, typ 3,5 timmars sömn.


Skulle besikta bilen idag också men kände mig inte pigg på att åka iväg om magen inte ville vara snäll. Pappa kom och hjälpte mig och köre iväg åt mig. Men de hade blivit nåt fel på min bokning så ja hade tydligen ingen tid. Fick en ny i augusti. Hade varit skönt att haft de gjort, men men. Lite surt.


Nej nu ska ja lägga mig på sängen och slötitta lite på tv tror ja (sova kan de kanske också kallas).

Börjar bli hungrig men ja antar att de bara är att inleda ännu en fasta på ett par dagar tills magen blir bättre igen... Börjar redan känna sug efter god mat så de kommer bli jobbigt de här...


Ha en bra dag alla läsare!

 
Skapa quiz och frågekort
 
Miimz

Miimz

19 juli 2011 16:27

Nu när det varit så varmt kan det även vara värmen som gör att din mage blir knasig. Det behöver inte var någonting du ätit :)

http://miimz.bloggplatsen.se

Daniel

19 juli 2011 16:53

Nja... senaste veckan har de inte varit så varmt och så har de aldrig varit tidigare. Börjar tveka på att de är nåt ja ätit också och börjar mer tro på nåt annat knas i magen, infektion eller nåt kanske...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skapa quiz och frågekort
Med Ovido kan du skapa egna quiz - Ett enkelt sätt att träna glosor