Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 28 juli 2011

Im back!

Av Daniel - 28 juli 2011 16:00

Tiden går väldigt fort. Är väldigt många dagar sen ja skrev ett riktigt blogginlägg. Sommaren rusar iväg och ångesten börjar komma krypande över att sommaren snart är slut. Helt sjukt! Tänk som man längtat efter denna sommar och så ska den snart vara slut. Inte nice!


Mins inte riktigt vad ja skrev förra veckan (borde kanske kollat igenom bloggen lite...) så ja vet inte riktigt vad ja ska skriva.
Men de verkar som min mage är bra nu i alla fall. Höll på at bli knäckt ett tag där när ja inte kunde komma på varför de knasade men nu är de bra i alla fall och de är ju huvudsaken. Har börjat äta mer och bättre igen. Den enda fördelen med att ha varit sjuk är att magen faktiskt känns lite mindre. Dock tror ja inte att bantning är riktigt min grej utan träning är nog de som ska hålla mig i form framöver... när ja orkar komma igång :)

Gizmo mår också bra nu. Var förbi veterinären och pratade. Hade svårt att komma fram på telefonen så vi åkte dit. Dom hade inga tider men vi fick medicin utskrivet ändå. Redan samma kväll sjönk febern och efter ett par dagar var han feberfri igen och började bli normal. Han ska äta sin medicin i 20 dagar så de är fortfarande ganska lång tid kvar men de går bra. De ända som är jobbigt är en biverkning med medicinen. Han är extremt törstig hela tiden. Så fort man ställer fram vattenskålen så ska allt vatten drickas upp och efter en stund så vill ju vattnet ut vilket betyder att han måste släppas ut var och varannan minut. På nätterna är de extra jobbigt så de har varit ett par nätter så ja inte fått sova så mycket och de har även hänt en och annan olycka som man fått torka upp. Men huvudsaken är att han mår bra igen!Fick mata Gizmo med gaffel så han skulle äta när han var sjuk

Annars den senaste veckan har de inte hänt så mycket här tror ja.
Erika har jobbat som vanligt och ja har slappat här hemma.

Igår var de väldigt fint väder så vi passade på att fixa lite hemma. Blev gräsklippning, rivning av gammal gärdsgård, köra grejer till tippen och återvinningen, borsta hundar mm. En bra dag som avslutades i soffan till Dr Drew i Celebrity rehab.


 
Vilken tur att korthåriga hundar inte hårar...

Nej de var allt för nu.
Blev inte mycket intressant sagt men ja återkommer lite senare så fpr vi se om de kommer nåt roligare då.

Bye så länge!Solnedgång vid vårt växthus

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skapa flashcards