Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2011

Äntligen klart för värme

Av Daniel - 21 augusti 2011 15:26

Så har luftvärmepumpen blivit färdiginstallerad. Äntligen.

I fredags kom en installatör och satte upp allt, men då ja inte hade någon el dragen utanpå huset där fläkten skulle sitta blev de inte klart. Fick kontakta en elektriker här i stan (eller en pensionerad elektriker i alla fall. billigare så). Han skulle kommit i går men de ösregnade hela dagen så vi flyttade de tills idag istället. De drogs och spikades kabel och så satte han även på någon strömbrytare som han tyckte kunde vara bra. Trevlig gubbe, om än lite seg. Han lår få komma tillbaka och göra lite mer jobb för här finns de att greja. Fick reda på av installatören i fredags att de var väldigt dålig jordning till lyktstolpen ute i trädgården och att allt kunde vara strömförande (!!!) så de får bli nästa projekt så inte någon går och dör.

Nu funkar luftpumpen i alla fall och är redo när kylan kommer!

 

Luftvärmepumpen ute och inne


Gizmo har varit sjuk igen. I lördags natt märkte ja att han var konstig. Låg och flåsade osv. Han hade svårt att komma upp ifrån golvet och kissade massor. Tvingade i honom mat och idag verkar han må mycket bättre igen. Var ju bara några veckor sen han var sjuk förra gången så man blir lite oroligt. Hoppas han håller sig frisk nu gamla gubben...


Erika jobbar sin sista dag idag innan sin semester. 3 veckor ska hon vara ledig. Hon ska åka hem till sin familj i Umeå en vecka av dom 3. Får se vad vi annars hittar på. Lär bli mycket slappande (de är vi båda bra på), kanske lite renovering och säkert någon utflykt.


Nu ska ja nog ta och förbereda lite för kvällens mat.

Har blivit bjuden till en kompis på poker ikväll men förmodligen blir ja hemma. Vore väldigt roligt att spela men de blir lite tight med allt annat så de får nog bli poker en annan gång istället. Lika bra så dom får behålla sina pengar haha.

Ha en bra kväll!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Träna glosor med Ovido