Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2011

segt

Av Daniel - 27 augusti 2011 12:36

Sitter på toa och funderar över vad dagen ska fyllas med. Lyssnar på talbok men har lite svårt att ta in de som sägs. Känner mig seg i skallen idag.Veckan har varig ganska aktiv. Vi har gjort nåt varje dag men de två senaste dagarna har varit ganska tråkiga. Båda dagarna har bestått av raserade planer och bakslag. Inget som gör en på bra humör direkt, men mer om allt senare.Solen skiner ute och de är sommar igen, om så ändå bara för en dag.Landslqhslägret pågår för fullt men jag är hemma. Stor fyrhjulingsträff i Säter är också just nu, men jag är hemma. Så vad ska ja göra idqg... Ska nog börja med att lämna toasitsen och röra mig till köket oför att fixa nåt att äta. Klippa gräs (å va kul) är nog nåt som sen bör göras. Senare blir de kanske en sväng i skogen. De brukar alltid bli ok.Jaja. Hur som helst så önskar ja er en bra dag.

 
 
Erika

Erika

29 augusti 2011 14:13

Saknar dig redan massor! buhuuu

http://mittliverika.bloggplatsen.se

Daniel

31 augusti 2011 19:18

Saknar dig också!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Träna glosor med Ovido