Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 1 april 2013

Plötsligt händer de, inte

Av Daniel - 1 april 2013 12:05

Oj så länge det var ja skrev här, och då hade ja tänkt att bloggen skulle komma igång igen. Ifs har ja fortfarande de i tankarna men när vet ja inte. Kanske är de lite som de sägs i reklamen för Triss att "plötsligt händer de", eller så är de mer som med Triss är för mig att de aldrig händer. haha.

Frågan är OM ja ska börja blogga igen och i så fall VAR ja ska göra de? Ska man vara kvar här eller ska ja kanske använda min domän som ja faktisk betalar för men inte använder.

Att de är 1 april just idag passar kanske bra också och kanske är allt om att ja ska börja igen bara ett skämt, de vet ja knappt själv.

Den riktiga anledningen till att ja skriver nu är faktiskt för att de var så länge sen och att ja därför bara vill se om/hur de gjorts om för själva publiceringen av inlägg här på Bloggplatsen, och som de verkar så ser allt ut som tidigare.

Avslutar de här meningslösa inlägg med att tacka alla som fortfarande läser mina gamla inlägg och för de kommentarer som ploppar in fortfarande. Det är verkligen jätteroligt att bloggen lever även om ja inte bidragit till nåt på väldigt väldigt länge. Tack!


 
 
Sofia

Sofia

3 april 2013 14:04

klart du ska börja blogga :) Ja kommer följa dig :)

Man blir ju lite bortskämd när man får tillbaka mkt då vill man ha det varje år :) Hoppas du hade en bra påsk!

http://bian.bloggplatsen.se

 
Sofia

Sofia

5 april 2013 18:41

Haha tycker alltid dom e så jävla tröttsamma att bli av med så slänger alltid på luren när dom ringer :)

Ja nåt var det för torkar alltid kläderna där å aldrig hänt innan :(

http://bian.bloggplatsen.se

 
K

K

21 juni 2013 15:24

Var kvar här och fortsätt! En egen domän är dock att rekommendera. =)


http://ungentreprenor.colin.se/

http://ungentreprenor.colin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se