Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 12 juli 2013

Sommar!

Av Daniel - 12 juli 2013 18:34

Här kommer en liten sommar hälsning.
Hoppas att alla har det bra och njuter av vädret.
Tänk att man går 10 månader per år och väntar på det härliga sommarvädret som är nu. Något att tänka på när man börjar gnälla om att de är för varmt :)

Finns nu även på Instagram för den som vill följa mitt otroligt intressanta liv. danne9king9 heter ja där. Vi ses!

Nattis gillar lagom med värme, men lite melon säger hon inte nej till.

Instagram

 
 
Johanna

Johanna

18 juli 2013 20:00

Åh vad söt hon är!

http://www.nattstad.se/johannaabrahamsson

Daniel

24 juli 2013 11:59

Visst är hon :)

 
Sofia

Sofia

13 augusti 2013 09:21

Äter hon melon?? :) Har ni gjort något kul i sommar?

Sv: Åhh chili con carne är ju så gott! Var sjukt längesen jag åt det, får göra det någon kväll tror jag minsann :)

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

13 augusti 2013 12:36

Ja hon älskar melon :) Bra sätt att få i henne vätska också när de är varmt.

Chili con carne med ris är ganska gott, och enkelt vilket inte gör nåt :)

 
Sofia

Sofia

1 juni 2014 15:13

Haha nu är det 1 år sedan du bloggade sist :P Dags att fixa det :D

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

1 juni 2014 15:21

Haha ja de kanske så :)
Blir de några regniga dagar så kör ja nog igång igen, på min nya adress. Kanske :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se