Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 15 juni 2014

Instagram

Av Daniel - 15 juni 2014 11:29

Asså vad är det med Instagram egentligen som är så bra?

Jag har lätt för att fastna där ibland, och just nu sitter ja och kollar vilka som valt att följa mig.

Det är lite som här på bloggen, att varje gång man får en kommentar så blir man lite överaskande glad. Men hela grejen med Instagram är ju egentligen ganska onödig. Eller? Ifs en blogg också kanske :)

Jag har runt 100 följare, men vad är det egentligen dom vill se? Min bil, hunden, vad jag äter? Nåt är det tydligen och någonting är de väl som jag också gillar med de efter som jag ändå väljer att ha ett konto där och lägga upp random bilder :)

Har du Instagram?Senast upplagda bilden.  #instagram #bilder #foton

 
 
Sofia

Sofia

15 juni 2014 15:52

Jag har bojkottat Insta helt, ja orkar inte mer än FB. Tycker bara man fastnar för en massa skit där, man lär sig ju inget bara kolla bilder :P Ja är trött på FB ed ibland, så försöker stå ut med det :D Det är mest för jobbet ja ens kollar den nu för tiden :)

http://bian.bloggplatsen.setkxy

Daniel

15 juni 2014 17:25

Haha ja ibland är det nog så jobbigt med Facebook :) Instagram fyller ju ingen riktig funktion. Facebook kan ju ändå va bra om man vill ha lite koll på folk man annars inte hörs med så ofta.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se