Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 21 juni 2014

Midsommardag

Av Daniel - 21 juni 2014 12:51

Vaknar sent idag och har sovit som en stock. Va gjorde vi igår egentligen? :)

Brukar ligga och vakna till i sängen med att kolla lite på Instagram och idag var det bilder på jordgubbtårtor i mängder, så nu är jag sjukt sugen på tårta. Undra om man kan få tag på jordgubbar idag.

Strax ska vi till mina föräldrar och äta lunch och sen blir det nog lite grillning i kväll, något annat står inte på dagens schema ännu. Blir kanske lite fotboll på tv i kväll eller någon film. Filmtips någon?Tjejerna som blivit Dalakändisar :) Här är orginalbilden.

 
 
Annie

Annie

21 juni 2014 14:54

Haha, håller med .. mycket jordgubbstårtor på insta här med ;-)
Det är ju såå gott :-)

http://lifebyannie.bloggplatsen.se

Daniel

22 juni 2014 01:34

Glömde köpa jordgubbar idag men i morgon måste jag göra en tårta :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards