Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 30 juni 2014

Mr Neato är sjuk

Av Daniel - 30 juni 2014 14:04

Det råder mörker av sorg och förvirring i vårt hem idag.

Mr. Neato mår inte bra.


Det handlar alltså om vår robotdammsugare.

De som känner mig vet hur mycket jag avskyr att städa, och då speciellt att dammsuga.

Med hund är dammsugning ett måste flera gånger i veckan och varje gång blir jag på dåligt humör.

Så i april tog vi det stora beslutet att investera denna Neato Signature Pro, och det har verkligen varit en investering. Det klart bästa köp jag gjort på många år. Den tillhör ovärderliga saker som tv, tv-spel, bil och diskmaskin.

Vi har kört den minst varannan dag och vi har nog aldrig haft så rena golv tidigare.

Men igår började den tragiskt nog få nåt knas. Den städar på bra som vanligt i 5 minuter men stannar sen och säger att något står i vägen, fast hans väg är fri. Gång på gång händer samma sak.

Jag har varit i kontakt med supporten och fått lite tips på grejer jag kan testa men inget verkar hjälpa.

En sista grej återstår och nu väntar jag bara på att den ska laddas innan ett sista försök, men det ser mörkt ut.

Vi har ju garanti osv men det känns ändå jobbigt när man måste skicka iväg grejer.

Sen måste vi ju ta fram den gamla dammsugaren också och de känns verkligen inte roligt.

På de här två månaderna har jag sparat på mycket aggression genom att inte behöva bråka med att  dammsuga men nu verkar det inte finnas något val.


Håll tummarna att han klarar det sista testet, annars blir det med stor sorg han tvingas skickas iväg…Så här såg det ut när Mr. Neato flitigt arbeta under sina starka dagar... ett minne blott.Vadå I-landsproblem?!?

 
 
Annie

Annie

30 juni 2014 17:32

Det där skulle vara nåt för mig :-)
Har svårt att dammsuga pga värken o diskbråcken.

Har sett såna där självgående gräsklippare här i området, det ser lite roligt ut ;-)

kram/

http://lifebyannie.bloggplatsen.se

Daniel

30 juni 2014 18:10

Dammsugaren är kanon!
Hade en annan för några år sen (dyrare, av ett annat märke) som inte alls var bra så det var en liten chansning att köpa en igen, men den är jättebra.
Gräsklipparna har jag hört ska också vara riktigt bra, men tyvärr väldigt dyra.
Dammsugaren kostade strax över 3000kr och är värd varje krona.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se