Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 3 juli 2014

Torsdag

Av Daniel - 3 juli 2014 23:45

Så var ännu en dag över.

Började lite trögt då jag sov väldigt dåligt i natt. Vaknade vid 4 av att solen sken och såg att himlen var blå, trodde de var dags att kliva upp (regnade så klart senare när ja väl klev upp). Sen var det en terroristfluga som höll mig vaken till och från innan jag till slut klev upp vid 8.

Har varit trött och seg i skallen hela dagen så har känt mig lite mer senil än vanligt :)

Efter frukost sa vi hej till Kent som fortsatte sin sverigeresa mot Stockholm, och Erika åkte samtidigt till jobbet.

Jag kollade dagens internet, betade av lite mail och åkte sen och besökte mina föräldrar några timmar.

Blev  bjuden på lunch och fika... lite som vanligt :) Trevligt.

Pappa hade köpt lite nya grejer som han fixat med och som sen ska sälja på loppis (köpa och sälja prylar är mina föräldrars stora intresse).

Hjälpte honom även att få ordning på hans (o)smartphone som han ofta tycker inte funkar som den ska, fast det oftas bara är han själv som inte riktigt hänger med i tekniken. Han är ungefär lika smidig med fingrarna på telefonen som en själv skulle vara med armbågen :)

Kollade upp lite priser på ett par grejer åt han också, bla en gammal leksaksbil. Var kul vädre på den :)


När jag kom hem tvättade jag bilen.

För några dagar sen parkerade jag på en parkering som hade en massa träd. När det regnade kom det ner något sött ifrån träden och gjorde hela bilen kladdig, som om någon hält sirap över lacken.

Men nu är den ren och fin igen.

Garaget fick även en rengöring av golvet med våtdammsugaren vilket verkligen behövdes. Mycket skit sen vintern men nu kan man nästan äta på golvet :)


Under kvällen blev det lite matfix som vanligt och sen har vi sett på Breaking bad på Netflix.

Grymt bra serie! Kan varmt rekommenderas. Läs mer om den HÄR.

Lite trist att vi snart har sett klart hela serien, bara några få avsnitt kvar.

Såg klart Game of thrones förra veckan och nu snart den här.

Förslag på annan bra serie mottages gärna!

#terroristfluga #canam #spyder #leksaksbil #netflix #breakingbad #gameofthrones #biltvätt #mercedes

 
 
Annie

Annie

4 juli 2014 15:45

Fint hus ni har och bilen var också riktigt fin ;-)
Har du haft bilen ett tag el är den ny? :-)

http://lifebyannie.bloggplatsen.se

Daniel

4 juli 2014 15:59

Tack!
Köpte bilen för 1,5 år sen, men gillar den så mycket så den blir en stor del av mitt liv haha :)

 
Ingen bild

Monica o Jacob

4 juli 2014 16:54

Snygg bil, vi har en silverfärgad.
Ja bordet är lite litet men tv:n är fastskruvad.

Daniel

4 juli 2014 17:38

Tack! Merca är fina grejer :)
En tv kan aldrig bli för stor, men bra att ni har den fastskruvad i det lilla bordet :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se